Detaylar
Kim cevapladı?sisyphus1289
Uzman
Hocam tam olarak cinsiyetle alakası yok ama doğru söylüyorsunuz.Fazla uzatmadan size birkaç şey anlatacağım. Bu sevgi evi diye geçen sosyal hizmetlere bağlı kurumlarda ki bazı bakıcılar çok merhametsiz, tek dertleri maaşı alıp gitmek. Çocukların kalbi kırılmış, üzülmüş hiç umurlarında değil. Orada o çocuklara bakıcılar sırlar dünyasında ki üvey anneler tarzında muamele yapıyor. Ayın belli günlerinde abiler ablalar gelip çocuklarla sohbet ediyor, onlarla biraz vakit geçirip gidiyor. Hepsi o kadar sevgiye muhtaç ki abiler ablalar gelince gitsin istemiyorlar. Belki o bakıcılarında çocukları vardır, acaba o çocukları üzerken akıllarına hiç kendi çocukları gelmiyor mu anlamadım. Onun için önemli olan o çocuğun samimi bir sevgi görmesi, mutlu olması. Kadınlar içgüdüsel olarak çocuklara daha sıcak davranır gibi bir algı var ama yalan.
Son düzenleyen: Moderatör:
Adamların yasaları çocuklara karşı arş durumda. En ufak kötülükte evlat edinenlerin hayatı kabusa döner. O yüzden sorun olmaz. Çocuk evlatlık olduğunun ve ailede evlat edindiğini farkında. Normal bir aileden fazla sorumluluk getiriyor.
Sıcak bakmasam bile bazıları gibi sokağa fırlatmaktan 100 kat iyi olabilir.
Konu ülkemiz için olsaydı kesinlikle o gariban çocukları suiistimal ederler.
Sıcak bakmasam bile bazıları gibi sokağa fırlatmaktan 100 kat iyi olabilir.
Konu ülkemiz için olsaydı kesinlikle o gariban çocukları suiistimal ederler.
Stardew Valley
Deneyimli
Çok olumlu şeyler düşünüyorum; 15 çocuk yapmaktan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Bize ne olm? Belirli şartları karşılıyorlarsa, alsınlar. Dünya'da 8 Milyar insan var. Azıcık azalsın insan sayısı.