Detaylar
Kim cevapladı?Hüseyin ÇETİN
Becerikli
Yani o film gibi film önermek kolay bir şey değildir bence. Fakat Green Mile izlenebilir. Zindan Adası , Türk filmi Ahlat Ağacı bile izlenebilir. Forest Gump vs. bir sürü film var o dönemin. Zaten o dönem başlı başına güzel filmlerle dolu.
Çok teşekkür ederim Hüseyin. Green Mile’ı listeye ekledim.Yani o film gibi film önermek kolay bir şey değildir bence. Fakat Green Mile izlenebilir. Zindan Adası , Türk filmi Ahlat Ağacı bile izlenebilir. Forest Gump vs. bir sürü film var o dönemin. Zaten o dönem başlı başına güzel filmlerle dolu.
SHERLOCKED
Başarılı
Bence konu sahibinin istediği esaretin bedeli gibi efsaneleşmiş bir film önerisi.
Alcatraz'dan Kaçış. Fena değildir. Clint Estwood başrolde.
Yeşil yol, esaretin bedeli bunlar hep Stephen King kitap uyarlaması. Kitaplarını da tavsiye ederim.
Yeşil yol, esaretin bedeli bunlar hep Stephen King kitap uyarlaması. Kitaplarını da tavsiye ederim.
d.24
Uzman
Esaretin Bedeli bence eşsiz bir filmdir. @Eagles dediği gibi Alcatraz'dan kaçış iyidir. Sana benim favorilerimi veriyorum,
Green Mile, The Usual Suspects, Shutter Island, A Bronx Tale, American History X, Inglorius Bastards ve Eyes Wide Shut.
Eyes Wide Shut ve American History X filmlerinde +18 sahne var (özellikle Eyes Wide Shut) ailenizle izlemeyi önermem.
Bence kesinlikle bunları izleyin.
Green Mile, The Usual Suspects, Shutter Island, A Bronx Tale, American History X, Inglorius Bastards ve Eyes Wide Shut.
Eyes Wide Shut ve American History X filmlerinde +18 sahne var (özellikle Eyes Wide Shut) ailenizle izlemeyi önermem.
Bence kesinlikle bunları izleyin.