bar107

Uzman
Arkadaşlar Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na Süper Kupa derbisi için gidecegim.

1. Esenyurt'tan toplu taşıma ile stadyuma nasıl gidilir?
2. Biletim e-bilet herhangi bir fiziki bilet çıktı falan almama gerek var mı çünkü üzerinde QR türü bir doğrulama barkotu yok. İlk defa gidecegim için gişeden nasıl geçilir bilmiyorum.
3. Bir de girişte kemer, metal, çakmak vs almıyorlarmış sanırım. Maç sigarasız izlenmez sıgara ve çakmagı nereye saklarsak görünmeden geçeriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sigara paketi yarılanmışsa çakmakla birlikte alıyorlar, yani en azından çoğu stadda prosedür böyle işliyor. Zulumpiyat'taki arkadaşlar nasıl yapar bilemem.
Esenyurt'tan Beylikdüzü TÜYAP'a geçmen lazım, oradan Yenibosna'ya geçip metroyla Olimpiyat'a bağlanırsın.

Sigara paketi yarılanmışsa çakmakla birlikte alıyorlar, yani en azından çoğu stadda prosedür böyle işliyor. Zulumpiyat'taki arkadaşlar nasıl yapar bilemem.
Esenyurt'tan Beylikdüzü tüyap'a geçmen lazım, oradan Yenibosna'ya geçip metroyla Olimpiyat'a bağlanırsın.

Tam anlayamadım sigara paketine çakmak sıgacak kadar yer açarsam sigara ile birlikte çakmagıda mı sokabiliyorum yoksa görüslerse sigarayı da çakmagıda alıp çöpe mi atıyolar. Ben garanti olsun diye totoya saklayıp geçecek gibiyim. 😀😀 tuvalette çıkarırım.

Bu yaşımda nasıl saklayayım?

Öyle düşündüm.

Tamam en erkek sizsiniz ne diyeyim. Ben zevkimden ödün vermem. Bu yaşımda derken muhtemelen senden büyügümdür. Bu büyük yaşımda bile sırf o en az 90 dk geçmez diye gene saklarım. Maç çıkışıda kazanırsak 6 aydır düzenli ilişkim olan kızın evine gider hem kıtlama ham erkekligim elden gitmişmi kontrol anlamında işimi görür eve gider yatarım ne diyeyim daha 😀😀