ESET antivrüs kurulumda yükleme tamamlanamadı hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5330
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 407
  • Etiketler Etiketler
    eset yükleme

5330

Deneyimli

Sorun giderici ile denedim yeniden başlattım ancak olmadı. Defender kapattım Kaspersky deneme sürümüm bitti şimdi buna geçtim 2 ay sonrasına satın alıp geri Kaspersky'a geçeceğim.

Hocam eskiden bilirsiniz uygulama kurulumlarında reklam olarak kuruluyordu reddetmeyince çok eskiden başıma gelmişti silememiştim bir türlü

Virüs dememin sebebi silinmemesiydi sanki bulaşıyor ve bir daha çıkmıyor gibi bir şeydi.

Hocam eskiden bilirsiniz uygulama kurulumlarında reklam olarak kuruluyordu reddetmeyince çok eskiden başıma gelmişti silememiştim bir türlü
3 kere sorunsuzca silebildim ben. İsterseniz özelleştir kısmına tıklayın size en hafif ayarları yaptırayım. Ve AVG Secure Browser tikini açmayın/kabul etmeyin sakın.

3 kere sorunsuzca silebildim ben. İsterseniz özelleştir kısmına tıklayın size en hafif ayarları yaptırayım. Ve AVG secure browser tikini açmayın/kabul etmeyin sakın.

Gerek var mı hocam RAM kullanımı çok önemli değil. Yapalım ya da kuruyorum hemen.

Gerek var mı hocam RAM kullanımı çok önemli değil. Yapalım ya da kuruyorum hemen.
Sistem özelliklerin ne ki? Ama bazı gereksiz özellikler var kaldıralım istersen onları. Kurulumda özelleştire basıp görüntü at neyleri tikleyip tiklemeyeceğini söylerim ben. Sana kalmış.

Ve sakın AVG Secure Browser'ı indir tikini tıklamayın. Tikini kaldırın onun.

Hocam kurarken tiki kaldırdım kuruluma geçtim sonrasında alt kısımdaki özelleştire basmadım

Ryzen 5600X.
RX6700.
32 GB 3600MHz RAM.

Hocam kurarken tiki kaldırdım kuruluma geçtim sonrasında alt kısımdaki özelleştire basmadım

Ryzen 5600X.
RX6700.
32 GB 3600MHz RAM.
Ohooo, o sisteme hiç bir şey olmaz. Güle güle kullan. Bir sorun falan çıkarsa söyle. Ben sadece şu cleanup gibi saçma sapan özellikleri kaldır diyecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…