Sorun giderici ile denedim yeniden başlattım ancak olmadı. Defender kapattım Kaspersky deneme sürümüm bitti şimdi buna geçtim 2 ay sonrasına satın alıp geri Kaspersky'a geçeceğim.
Virüs mü? Hiçbir zaman virüs değildi ki her zaman anti-virüstü, hatta şu anda Norton aldı AVG'yi ve çok daha güvenli bir hale getirdiler. Tabii ki de düzeldi bende kullanıyorum şu anda. Piyasadaki en yüksek tespit oranına sahip av, ve bu sene çok iyi cidden koruma olarak. Ücretsiz tabii ki, hatta ücretsiz olarak en fazla özellik sunan av AVG. Kullanabilirsiniz.
Sistem özelliklerin ne ki? Ama bazı gereksiz özellikler var kaldıralım istersen onları. Kurulumda özelleştire basıp görüntü at neyleri tikleyip tiklemeyeceğini söylerim ben. Sana kalmış.
Sistem özelliklerin ne ki? Ama bazı gereksiz özellikler var kaldıralım istersen onları. Kurulumda özelleştire basıp görüntü at neyleri tikleyip tiklemeyeceğini söylerim ben. Sana kalmış.
Ohooo, o sisteme hiç bir şey olmaz. Güle güle kullan. Bir sorun falan çıkarsa söyle. Ben sadece şu cleanup gibi saçma sapan özellikleri kaldır diyecektim.