Detaylar
Kim cevapladı?Virüs mü? Hiçbir zaman virüs değildi ki her zaman anti-virüstü, hatta şu anda Norton aldı AVG'yi ve çok daha güvenli bir hale getirdiler. Tabii ki de düzeldi bende kullanıyorum şu anda. Piyasadaki en yüksek tespit oranına sahip av, ve bu sene çok iyi cidden koruma olarak. Ücretsiz tabii ki, hatta ücretsiz olarak en fazla özellik sunan av AVG. Kullanabilirsiniz.
Hocam eskiden bilirsiniz uygulama kurulumlarında reklam olarak kuruluyordu reddetmeyince çok eskiden başıma gelmişti silememiştim bir türlü
Virüs dememin sebebi silinmemesiydi sanki bulaşıyor ve bir daha çıkmıyor gibi bir şeydi.
- Makaleler
- 19
3 kere sorunsuzca silebildim ben. İsterseniz özelleştir kısmına tıklayın size en hafif ayarları yaptırayım. Ve AVG Secure Browser tikini açmayın/kabul etmeyin sakın.Hocam eskiden bilirsiniz uygulama kurulumlarında reklam olarak kuruluyordu reddetmeyince çok eskiden başıma gelmişti silememiştim bir türlü![]()
3 kere sorunsuzca silebildim ben. İsterseniz özelleştir kısmına tıklayın size en hafif ayarları yaptırayım. Ve AVG secure browser tikini açmayın/kabul etmeyin sakın.
Gerek var mı hocam RAM kullanımı çok önemli değil. Yapalım ya da kuruyorum hemen.
- Makaleler
- 19
Sistem özelliklerin ne ki? Ama bazı gereksiz özellikler var kaldıralım istersen onları. Kurulumda özelleştire basıp görüntü at neyleri tikleyip tiklemeyeceğini söylerim ben. Sana kalmış.Gerek var mı hocam RAM kullanımı çok önemli değil. Yapalım ya da kuruyorum hemen.
Ve sakın AVG Secure Browser'ı indir tikini tıklamayın. Tikini kaldırın onun.Gerek var mı hocam RAM kullanımı çok önemli değil. Yapalım ya da kuruyorum hemen.
Sistem özelliklerin ne ki? Ama bazı gereksiz özellikler var kaldıralım istersen onları. Kurulumda özelleştire basıp görüntü at neyleri tikleyip tiklemeyeceğini söylerim ben. Sana kalmış.
Ve sakın AVG secure Browser'ı indir tikini tıklamayın. Tikini kaldırın onun.
Hocam kurarken tiki kaldırdım kuruluma geçtim sonrasında alt kısımdaki özelleştire basmadım
Ryzen 5600X.
RX6700.
32 GB 3600MHz RAM.
- Makaleler
- 19
Ohooo, o sisteme hiç bir şey olmaz. Güle güle kullan. Bir sorun falan çıkarsa söyle. Ben sadece şu cleanup gibi saçma sapan özellikleri kaldır diyecektim.Hocam kurarken tiki kaldırdım kuruluma geçtim sonrasında alt kısımdaki özelleştire basmadım
Ryzen 5600X.
RX6700.
32 GB 3600MHz RAM.