Çözüldü ESET başlangıçtan kapatılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar ESET Smart Security pre kullanıyorum Görev Yöneticisi'nden kapatmayı denediğimde olmuyor çözümünüz var mı?

Çözüm
Başlangıçta açılıyor hocam onu diyorum.

1. ESET antivirüs programını açın:
    Ekranın sağ alt köşesindeki görev çubuğunda ESET simgesini sağ tıklayın ve seçeneğini tıklayın.
  2. Ayarlar menüsüne girin:
    ESET ana penceresinde, sol alt köşede bulunan ayarlar (settings) seçeneğine tıklayın.
  3. Gelişmiş ayarlara erişin:
    Ayarlar menüsünde, gelişmiş ayarlar (Advanced settings) sekmesine tıklayın. (genellikle sağ üst köşede veya sol tarafta yer alır.).
  4. Başlangıç ayarlarını bulun:
    Gelişmiş ayarlar penceresinde, genel bölümünü bulup genişletin. Burada Windows başlangıcında başlat (start ESET at Windows startup) seçeneği yer alır.
  5. Otomatik başlangıcı kapatın:
    Windows başlangıcında başlat
    kutusunun işaretini kaldırarak, ESET'in Windows başlangıcında otomatik olarak açılmasını engelleyebilirsiniz.
  6. Değişiklikleri kaydedin:
    Değişiklikleri kaydetmek için tamam veya uygula düğmesine tıklayın.
Cevabı ChatGPT'den aldım, mantıklı gelince paylaşayım dedim. Deneyebilir misiniz?
Benim virüs ESET'i silebiliyor ama antivirüsü silmenizi pek önermem.

Başlangıçta açılıyor hocam onu diyorum.

1. ESET antivirüs programını açın:
    Ekranın sağ alt köşesindeki görev çubuğunda ESET simgesini sağ tıklayın ve seçeneğini tıklayın.
  2. Ayarlar menüsüne girin:
    ESET ana penceresinde, sol alt köşede bulunan ayarlar (settings) seçeneğine tıklayın.
  3. Gelişmiş ayarlara erişin:
    Ayarlar menüsünde, gelişmiş ayarlar (Advanced settings) sekmesine tıklayın. (genellikle sağ üst köşede veya sol tarafta yer alır.).
  4. Başlangıç ayarlarını bulun:
    Gelişmiş ayarlar penceresinde, genel bölümünü bulup genişletin. Burada Windows başlangıcında başlat (start ESET at Windows startup) seçeneği yer alır.
  5. Otomatik başlangıcı kapatın:
    Windows başlangıcında başlat
    kutusunun işaretini kaldırarak, ESET'in Windows başlangıcında otomatik olarak açılmasını engelleyebilirsiniz.
  6. Değişiklikleri kaydedin:
    Değişiklikleri kaydetmek için tamam veya uygula düğmesine tıklayın.
Cevabı ChatGPT'den aldım, mantıklı gelince paylaşayım dedim. Deneyebilir misiniz?

Çözüm

Tabii ki deniyorum.

Dediğiniz doğru ama bazı şeyleri yanlış, eksik yazmış hocam ChatGPT. Mesela gelişmiş ayarlardan Windows başlangıcında başlat kısmını bulamadım fakat kullanıcı arabiriminden "açılış ekranını başlangıçta göster" seçeniğini kapattığımda iş çözüldü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…