Xudayar_Mirzayev
Uzman
Rufus: Bilgisayarınız Windows 11 desteklemiyorsa Rufus'la bypass edebilirsiniz.
Hell yeah. Minimum bazli ESET ani.
Ubuntu cok tatli bir isletim sistemi arkadaşlar etliye sutluye karismazsaniz.
Dual Boot yaparsın.Hocam yüklemek mantıklı olur mu gerçekten? Windows'ta ki çoğu şey yok ya. Mesela ben CS 2 ve GTA 5 oynayacağım kurulur mu?
Yükleme. Mantıksız.Hocam yüklemek mantıklı olur mu gerçekten? Windows'ta ki çoğu şey yok ya. Mesela ben CS 2 ve GTA 5 oynayacağım kurulur mu?
CS2 var, GTA5 Offline olarak cicek gibi fakat online yok, cogu fantastik antihackli uygulama, Office ve Adobe yok fakat onun haricindeki her sey cicek gibi var. Kimse office kullanmiyor zaten Google Docs varken, minik PS islerinizi de GIMP ile halledersiniz.Hocam yüklemek mantıklı olur mu gerçekten? Windows'ta ki çoğu şey yok ya. Mesela ben CS 2 ve GTA 5 oynayacağım kurulur mu?
CS oynanır GTA için online girmemen lazım. Online dışında güzel Linux ama kullanış alışkanlıkları diye bir gerçek var. MacOS'te de rahat edememiştim.Hocam yüklemek mantıklı olur mu gerçekten? Windows'ta ki çoğu şey yok ya. Mesela ben CS 2 ve GTA 5 oynayacağım kurulur mu?
Online oyunların kimisi çalışmıyor size kalmış bir şey.O zaman ne mantığı kalır ki? Bilgisayar dediğin tek işletim sistemi olur. Sır bir bilgi Windows'ta bağlı diye bu sefer de Linux'tan Windows'a mı geçeceksin?![]()
Fortnite yoksa olmaz.CS2 var, GTA5 Offline olarak cicek gibi fakat online yok, cogu fantastik antihackli uygulama, Office ve Adobe yok fakat onun haricindeki her sey cicek gibi var. Kimse office kullanmiyor zaten Google Docs varken, minik PS islerinizi de GIMP ile halledersiniz.
Teknik olarak desteklenebilir fakat Epic bir esek oldugu icin oynanamiyor. Sadece bir switch tusuna bassalar calisacak.