Koctv

Uzman
Arkadaşlar, ESET kullanmaya başladım. Fiyat olarak çok yüksek, kullanırken her sene indirim olur o sıra alırım dedim ama Black Friday dahil indirim yapmadılar. ESET her sene indirim yapıyor mu yoksa yapmıyor mu? Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ESET kullanmaya başladım. Fiyat olarak çok yüksek, kullanırken her sene indirim olur o sıra alırım dedim ama Black Friday dahil indirim yapmadılar. ESET her sene indirim yapıyor mu yoksa yapmıyor mu? Bilgisi olan var mı?
Büyük antivirüslerin tespit ya da sistem kaynağı kullanımı olarak çok fazla bir farkı yok. Bir antivirüse bu kadar para vermezdim. BitDefender'ın, Kaspersky'ın ve daha birçok iyi antivirüs firmasının ücretsiz bir şekilde 1,2,3 hatta 6 ay deneme sürümleri oluyor. Eğer belirli sıklıklarla da format atıyorsanız deneme sürümlerini tekrar kullanabiliyorsunuz.

Büyük antivirüslerin tespit ya da sistem kaynağı kullanımı olarak çok fazla bir farkı yok. Bir antivirüse bu kadar para vermezdim. BitDefender'ın, Kaspersky'ın ve daha birçok iyi antivirüs firmasının ücretsiz bir şekilde 1,2,3 hatta 6 ay deneme sürümleri oluyor. Eğer belirli sıklıklarla da format atıyorsanız deneme sürümlerini tekrar kullanabiliyorsunuz.
Bit defender ve malware bytes çok iyi ya kaspersky bende işe yaramadı.

BitDefender kullandım beğendim beni RAT'dan kurtardı bir kere.

RAT vs. bu tarz şeylerde Kaspersky üstüne pek yok hocam. Yani BitDefender sizi RAT'tan kurtardı diye Kaspersky kurtarmaz diye bir şey yok :)
Kasper ve ESET gibi antivirüsler, güncel trojan ve zararlı yazılımları tespit edip hanesine koyuyorlar bu sayede arka plana hiç düşmeden direk müdahale ediyor.

Eğer antivirüs programı arıyorsanız, Kaspersky'yi öneririm. Eset'ten çok daha kapsamlı ve kaliteli.

Şu anda indirimde: Kaspersky Plus – Gelişmiş İnternet Güvenlik Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky'ın Total Security versiyonu için 90 günlük ücretsiz anahtar var: 3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944
Format atarsanız tekrar tekrar kullanabilirsiniz.

BitDefender'ın da 3 aylık ücretsiz deneme sürümü var birazdan forumda konusunu açacağım.