Eset NOD32 deneme sürümü kullanıyorum. Eset'in kendi yazılımı ile kaldıramadım. Klasörü silinmiyor, program ekle veya kaldır listesinde kaldır tuşu devre dışı. Başka kaldırma yolları var mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sosyal kullanıcımızın sorunu, bu aracı "Güvenli Mod" içerisinde yönetici olarak çalıştırarak çözüldü.
@Hasan Merkit, program tamamen kaldırılmış. Yardımınız için teşekkür ederim
Ben kendi denememde sanırım ya yönetici olarak açmadım ya da ağ destekli güvenli modda başlatmadım dalgınlıktan.![]()
Kaldırma aracı bozulan bazı programların yeniden kurularak düzeltilebildiğini unutmayalım. Bu yüzden böyle yararlı öneri gelmişti:
Tekrar kur ve öyle kaldırmayı dene.
Olmuyor.
- Makaleler
- 14
Onu denemiştim hocam. İşe yaramadığını belirttim. Şöyle bir şey diyor fakat tam anlamadım.
Eğer doğru anladıysam bilgisayarı güvenli modda çalıştırmamı söylüyor değil mi?
- Makaleler
- 14
Güvenli modda çalıştırmayı deneyebilir misiniz?Onu denemiştim hocam. İşe yaramadığını belirttim. Şöyle bir şey diyor fakat tam anlamadım.
Eki Görüntüle 165448
Aklımdan da o geçiyordu. Deniyorum şimdi.
Hocam denedim fakat yine olmadı.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 14
Ağ destekli güvenli mod başlatıp Anydesk vermeni isteyebilir miyim? Uygun olur mu?
Ağ destekli güvenli modda başlatmıştım zaten. Tamam, Anydesk yükleyebilirim şimdi. Özel konuşma başlatırsanız bilgileri oradan iletirim.Ağ destekli güvenli mod başlatıp Anydesk vermeni isteyebilir miyim? Uygun olur mu?
- Makaleler
- 14
Özel konuşma başlatıyorum. Ancak çözüme kavuşturursak, çözümü herkese açık şekilde paylaşacağız.Ağ destekli güvenli modda başlatmıştım zaten. Tamam, Anydesk yükleyebilirim şimdi. Özel konuşma başlatırsanız bilgileri oradan iletirim.
Yeni konular
-
-
-
-
Telefona ekran yansıtma özellikli film veya dizi sitesi önerisi
- Bay Anderson
-
-
-
-
-