Vemoxis

Uzman
Arkadaşlar yeni bir numara aldim Vodafone. Aciklamalarda, reklamlarda vesaire fiziksel SIM yerine eSIM sectigin zaman hemen numarayi aktif edip hiç beklemeden kullanabiliyorsun diyorlar ama ben mi yanlış anladim yoksa yanlış bir durum mu var bilmiyorum ama eSIM secenegi cikmadi bende. Sadece SIM karti eve mi gelsin magazadan mi alacaksin secenegi cikti. Sonra kontrol etmek icin Turkcell uzerinden de bir numara almaya calistim orada da ayni sekilde sadece fiziksel SIM secenegi cikti. Anlamadim yani neden boyle reklamlarda hiç fiziksel SIM karti almadan, e-Devlet uzerinden hizlica aktivasyon yapildigi yaziyor. Her neyse ben simdi yarin SIM kartimi almak icin Vodafone magazasina gidecegim de orada fiziksel SIM istemedigimi eSIM istedigimi soylersem hemen hallederler mi veya fazladan ucret vesaire talep ederler mi bilgisi olan var mi?

Son düzenleme:

Bayiide işleyen sistemi bilmiyorum ama QR okutup açarlar büyük ihtimal. QR la çalışıyor tüm sistem Turkcell'de aynı QR ı birden fazla kez kullanabiliyordunuz galiba telefon sıfırlama gibi durumlarda.

Kargo ile gelen broşür tarzı şeyin içinde QR oluyor onu okutup açıyorsunuz internetten alabilirseniz.

@Vemoxis
Böyle çıkmıyor ise mecburen bayiye gitmeniz lazım.

1770322260128.webp

Son düzenleme:
Bayiide işleyen sistemi bilmiyorum ama QR okutup açarlar büyük ihtimal. QR la çalışıyor tüm sistem Turkcell'de aynı QR ı birden fazla kez kullanabiliyordunuz galiba telefon sıfırlama gibi durumlarda.

Kargo ile gelen broşür tarzı şeyin içinde QR oluyor onu okutup açıyorsunuz internetten alabilirseniz.

@Vemoxis
Böyle çıkmıyor ise mecburen bayiye gitmeniz lazım.

Eki Görüntüle 224697

evet hocam cikmadi bayiiden yapacagim mecburen tesekkurler