Oyunlarıma karışacak birisiyle evlenmem zaten. Birbirimizin zevklerine saygı duymuyorsak evli olmamızın ne anlamı var.

Steam'in hesabı silmeden önce giriş yaparım hesabım silinmekten kurtulur (zaten mail falan da geliyor, haberim olur), bu durumda küçük bir kızgınlıktan sonra pek bir şey yapmam. Niye yaptığını falan sorarım, iyi bir nedeni yoksa boşanırım/küserim. ıyi bir nedeni varsa benim de hatam varsa hatamı kabul edip ikimiz de ders alırız, zaten silinen bir şey de olmayacağı için kimse zarar görmemiş olur.

O süre dolmadan hesap silme isteğini iptal etmeye çalışırım.
Bu çok uğraştırıcı bir şey değil, yeniden giriş yapmak kadar kolay. Zaten logout olunca ve maillerden fark edersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Giden gitmiş artık yapacak bir şey yok. Gelecekteki canım karımla aramı iyi tutmaya bakardım.

Kavga ederdim, özur dilerdim. Oyunlarin guncel tutarlarini hesaplayip ondan alirdim ve herhangi bir istegi olursa reddederdim. Tatil mi istedi? Gitmezdik. Ayrilirsa da ayrılsin. Zaten boyle bir durum olmasa da tatile gotururum o ayri mesele.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşiniz & kocanız, kıskançlık krizi olsun, ilgi alamamak olsun herhangi bir sebepten Steam hesabınızı sildi.

Ne yapardınız?

Ben başlıyorum;

İşleri bu raddeye getirmezdim, ama diyelim geldi. 2011'den beri açık olan, benim için büyük maddi değerini bir yere bırak manevi değeri de olan bir hesap. Önce sebebini sorar, sonra da ilk fırsatta boşardım sanırım. Bunu yapan ileride neler yapmaz diyerekten.

Eki Görüntüle 80901
Postal dude olurum herhalde.