Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?abdullahcan
Başarılı
Yardımcı olayım hocam araç başında hazır şekilde.Herkese iyi akşamlar.. Allahını seven bunu nasıl yapacağımı bana tane tane yazar mı? Madde madde sırasıyla neler yapmam gerekeni yazana şükranlarımı sunarım. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
Son düzenleyen: Moderatör:
Eyvallah kardeşim sağ olasın. Kablolu yapmayı becerdim ancak kablosuz işini beceremedim.
abdullahcan
Başarılı
Kablosuz için Wi-Fi launcher indir. Hotspot aç Wi-Fi cliwnt modunu seç, olur.Eyvallah kardeşim sağ olasın. Kablolu yapmayı becerdim ancak kablosuz işini beceremedim.
Kablosuz için Wi-Fi Launcher indir. Hotspot aç Wi-Fi cliwnt modunu seç, olur.
Wi-Fi Launcher telefonda kurulu. Mobil veriyi açıyorum. Wi-Fi Launcher'den da Wi-Fi connection mode olarak Wi-Fi Client modu seçiyorum olmadı. Headunit Reloaded'tan Wi-Fi modundan da yine Wi-Fi Client mi seçilecek anlamadım?
abdullahcan
Başarılı
Wi-Fi Launcher telefonda kurulu. Mobil veriyi açıyorum. Wi-Fi Launcher'den da Wi-Fi connection mode olarak Wi-Fi Client modu seçiyorum olmadı. Headunit Reloaded'tan Wi-Fi modundan da yine Wi-Fi Client mi seçilecek anlamadım?
Telefonda crate Wi-Fi hotspot olacak. Arabada Wi-Fi client mode olacak. Öncesinde telefondan Mobile Hotspot Wi-Fi paylaş, arabadan Wi-Fi'ya bağlan, olacaktır.
abdullahcan
Başarılı
Evet, net paylaşımı açık olmalı her zaman.Teşekkür ederim kardeşim, yarın deneyeyim. Telefondan Mobile Hotspot Wi-Fi paylaş dediğin mobil veri paylaşımı değil mi? Eğer öyle olursa sürekli internet paylaşımı açık kalacak demektir. Öyle değil mi?..
Wi-Fi launcher uygulaması otomatik olarak Hotspot açacaktır Bluetooth araca bağlandığında.Teşekkür ederim kardeşim, yarın deneyeyim. Telefondan Mobile Hotspot Wi-Fi paylaş dediğin mobil veri paylaşımı değil mi? Eğer öyle olursa sürekli internet paylaşımı açık kalacak demektir. Öyle değil mi?..
Kardeşim olmadı bir türlü, beceremedim.Evet, net paylaşımı açık olmalı her zaman.
Wi-Fi launcher uygulaması otomatik olarak Hotspot açacaktır Bluetooth araca bağlandığında.
@abdullahcan İlgine çok teşekkür ederim. Gerçekten senin verdiğin bilgiler doğrultusunda bu işe niyetlendim ve sonuçta yaptım. tekrar çok teşekkür ederim kardeşim... ancak sen bana create Wi-Fi dedin ama bende use Wi-Fi direct'le oldu.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-