- Makaleler
- 9
10. nesil Honda Civic'te denedim çalıştı. (Aracın kendisi Android.)
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller. Herkese merhaba.
Aracınızda eski Android multimedya cihazı var ve Android Auto desteklemiyorsa bunun çözümü için bu rehberi kullanabilirsiniz bu sayede cihazınızda Android Auto çalıştırabilir, ayrıca Android Auto telefon işlemcisi üzerinden çalıştığı için kasma ve donma da yapmaz. Telefonunuzu hiç elinize almadan güvenli sürüş sağlayabilirsiniz.
Android Auto emülatör uygulamasını aracın multimedya cihazına kuruyoruz. Play Store üzerinden veya SD karta APK atarak kurulabilir. (araç multimedya cihazının Android sürümü en az 4.4 üstü olması gerekli. Telefon için ise en az Android 10 üstü gerekli)
Ücretli versiyonu var, ücretsiz olanı da var. Ücretsiz olan kırılmış yani modlanmış versiyondur.
Ücretli; Headunit Reloaded Emulator HUR - Apps on Google Play
Kullanan kişinin Android telefonu olmalı Android'lerde Android Auto zaten sisteme gömülü geliyor kabloyu takınca çalışacaktır.
Ama kablosuz da olsun dersek Wifi Launcher - Apps on Google Play şu uygulamayı ücretsiz olarak telefonumuza kuruyoruz. Telefonun Bluetooth'u araça bağlandığında otomatik olarak Android Auto başlayacaktır.
Hepsi bu kadar.![]()
Ben denedim güzel çalışıyor ama birkaç sıkıntısı var;
1- bağlanma seçenekleri kısıtlı (Bluetooth ile bağlanma yok hotspot açıp öyle kullanmak zorundasınız.)
2-ben hotspot açıp bağlandım fakat teyp internete bağlanınca güncelleme yapmaya başlıyor ve eski olduğu için sapıtıyor.
Bunlara çözüm bulabilen var mı?
Ben denedim güzel çalışıyor ama birkaç sıkıntısı var;
1- bağlanma seçenekleri kısıtlı (Bluetooth ile bağlanma yok hotspot açıp öyle kullanmak zorundasınız.)
2-ben hotspot açıp bağlandım fakat teyp internete bağlanınca güncelleme yapmaya başlıyor ve eski olduğu için sapıtıyor.
Bunlara çözüm bulabilen var mı?
Buna sevindim hocam10. nesil Honda Civic'te denedim çalıştı. (Aracın kendisi Android.)
MIB 2.5'da kablosuz Android Auto olur mu bu şekilde? Ya da doğrudan kablosuz destekler mi?İyi sosyaller. Herkese merhaba.
Aracınızda eski Android multimedya cihazı var ve Android Auto desteklemiyorsa bunun çözümü için bu rehberi kullanabilirsiniz bu sayede cihazınızda Android Auto çalıştırabilir, ayrıca Android Auto telefon işlemcisi üzerinden çalıştığı için kasma ve donma da yapmaz. Telefonunuzu hiç elinize almadan güvenli sürüş sağlayabilirsiniz.
Android Auto emülatör uygulamasını aracın multimedya cihazına kuruyoruz. Play Store üzerinden veya sd karta apk atarak kurulabilir. (Araç multimedya cihazının Android sürümü en az 4.4 üstü olması gerekli. Telefon için ise en az Android 10 üstü gerekli)
Ücretli versiyonu var, ücretsiz olanı da var. Ücretsiz olan kırılmış yani modlanmış versiyondur.
Ücretli; Headunit Reloaded Emulator HUR - Apps on Google Play
Kullanan kişinin Android telefonu olmalı Androidlerde android auto zaten sisteme gömülü geliyor kabloyu takınca çalışacaktır.
Ama kablosuz da olsun dersek Wifi Launcher - Apps on Google Play şu uygulamayı ücretsiz olarak telefonumuza kuruyoruz. Telefonun Bluetooth'u araça bağlandığında otomatik olarak Android Auto başlayacaktır.
Hepsi bu kadar.![]()
Hayır, cihazın Android olması şart.MIB 2.5'da kablosuz Android Auto olur mu bu şekilde? Ya da doğrudan kablosuz destekler mi?
Corolla da Android 4.4.4 ile oldu hocam, sağ olun.
Yanlışım yoksa 7 veya 8 kullanıyor. Benim araçta takılı olan orijinal navi değil
Biliyorum, Fluence'deki orijinal navi: 2009-2012 Q1 TomTom, 2012 Q2-2016 Q1 aralıklarında R-link kullanıyor.
Var hocam Audio kısmından aac S-Link aktif edin. Wi-Fi Launcher yükleyin listeden aracın Bluetooth ismimi seçin uygulama otomatik olarak hotspot açacaktır. Telefonu cebinden çıkarmanıza bile gerek yok.
Uygulama yöneticisine girip Google Play ve hizmetleri her şeyi kaldırın devre dışı bırakın.
Buna sevindim hocam![]()