Destek Ekibi
Resmî Hesap
- Makaleler
- 1
Görev Yöneticisi'nin yeni arayüzünü beğenmiyorum. Eskisini açmanın bir yolu var mı?
taskmgr -d komutunu girip çalıştırdığınızda eski Görev Yöneticisi açılacak.Hemen çözüm geliyor. @Recep BaltaşGörev Yöneticisi'nin yeni arayüzünü beğenmiyorum. Eskisini açmanın bir yolu var mı?
taskmgr -d komutunu girip çalıştırdığınızda eski Görev Yöneticisi açılacak.Bu da olmuyor mu hocam?Windows + R tuşlarına basın. Sonrasındataskmgr -dkomutunu girip çalıştırdığınızda eski Görev Yöneticisi açılacak.
Eki Görüntüle 29316
C:\Windows\SysWOW64\LaunchTM.exe böyle değiştirip dene.Oldu hocam. Sağ olun.Windows + R tuşlarına basın. Sonrasındataskmgr -dkomutunu girip çalıştırdığınızda eski Görev Yöneticisi açılacak.
Eki Görüntüle 29316
Gelmiş bile.
Adamlar 30 yıldır aynı format aracını kullanıyormuş ötesi var mıBu durum bile Windows’un nasıl kasıntı ve sadece makyaj yapılan bir işletim sistemi olduğunu gösteriyor. Eski görev yöneticisine ya da eski ayarlar penceresine, eski denetim masasına, eski fotoğraf görüntüleyicisine vs ulaşabiliyorsan yeni tasarımlar sadece üstüne giydirilmiş demektir. Windows’ta 7 sürümünden beri hiçbir şey değişmedi. Sağ tık yapıyorsun, güncel tasarımlı bir menü çıkıyor karşına, “Daha fazla özellik göster” diyorsun, hop Windows 7’desin.