alfaois

Çalışkan
Merhaba,

Anakartım: Prime A620M-E-CSM

Bu anakartta takılı 1 tane SSD var, eski masaüst bilgisayarda da "Apacer Panther AS340 480GB SSD Disk" var anladığım kadarıyla bu SSD disk SATA 3 bağlantısını kullanıyor.

Asus prime a620m buradaki teknik özelliklerde ve görselde 4 X SATA 6Gb/s bilgisi yer alıyor, şimdi bu bu Apacer SSD'yi direkt kasama takabilir miyim?

Bana lazım olacak olan şeyler nedir ilk kez yapacağım için emin olarak satın almak ya da elimdeki araçları kullanmak istiyorum, araştırdığım kadarıyla bir veri aktarım kablosu bir de güç kablosu gerekiyor bunların çeşitleri var mı şu anki anakartıma uyumsuz olarak takmak istemiyorum, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Sata girişleri dolu değilse sata kabloları ile bağlayabilirsin korkmana gerek yok çocuk oyuncağı bir iş. Sata kablosunun diğer ucunu anakarta diğer ucunu depolama birimine birde PSU üzerinden gelen güç kablosu var onu tak bitti.

Sata girişleri dolu değilse sata kabloları ile bağlayabilirsin korkmana gerek yok çocuk oyuncağı bir iş. Sata kablosunun diğer ucunu anakarta diğer ucunu depolama birimine birde PSU üzerinden gelen güç kablosu var onu tak bitti.

Bu 4x sata girişi boş hocam ben de direk eski kasadaki kabloları bu şuan ki anakartta kullanabilir miyiz ya da şuan ki anakartta varsayalında bu girişlerin kabloları veriliyor mu normalde ona göre yan tarafını söküp ya da anakart kutusuna filan bakacağım

Bu 4x sata girişi boş hocam ben de direk eski kasadaki kabloları bu şuan ki anakartta kullanabilir miyiz ya da şuan ki anakartta varsayalında bu girişlerin kabloları veriliyor mu normalde ona göre yan tarafını söküp ya da anakart kutusuna filan bakacağım
Sata kabloları genelde standart olur eski kabloyu kullanabilirsiniz evet.