Bundan yaklaşık 5-6 sene önce bir mail hesabı vardı. Ya Hotmail ya da Gmail'di tam hatırlamıyorum. Üstüne kayıtlı bir Steam hesabı vardı bu yüzden bulmaya çalışıyorum. Gmail ve Hotmail sitelerine girmeye çalıştığımda 2 servis de maili bulamıyor. Hesap kurtarma yerlerine girdiğimde bile maili bulamıyorlar. Maili doğru yazdığıma eminim. Bu maili nasıl bulabilirim?
Gmail ise e-postamı unuttum diye bir sayfadan hesaptaki ad soyad ve kayıtlı telefon numarasından bulunuyordu diye hatırlıyorum. Hatırladığınız hiçbir şey yoksa hesaba dair artık bulabileceğinizi sanmıyorum.
Gmail ise e-postamı unuttum diye bir sayfadan hesaptaki ad soyad ve kayıtlı telefon numarasından bulunuyordu diye hatırlıyorum. Hatırladığınız hiçbir şey yoksa hesaba dair artık bulabileceğinizi sanmıyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam Google politikasında 2 yıl hiç kullanılmayan hesap ve içeriklerini silebiliyor. "Google’ın güncel “etkin olmayan hesap” politikası kapsamında, bir Google hesabı en az 2 yıl boyunca kullanılmazsa hesap ve içeriği silinebilir. Buna Gmail e-postaları, Drive dosyaları, Fotoğraflar ve diğer Google hizmetlerindeki veriler de dahil olabilir. Bu politika genellikle kişisel Google hesapları için geçerlidir."
Yanlış hatırlamıyorsam Google politikasında 2 yıl hiç kullanılmayan hesap ve içeriklerini silebiliyor. "Google'ın güncel “etkin olmayan hesap” politikası kapsamında, bir Google hesabı en az 2 yıl boyunca kullanılmazsa hesap ve içeriği silinebilir. Buna Gmail e-postaları, Drive dosyaları, Fotoğraflar ve diğer Google hizmetlerindeki veriler de dahil olabilir. Bu politika genellikle kişisel Google hesapları için geçerlidir."
Hocam hesapta daha önce banka/kredi kartı kullandıysanız, o şekilde alabilirsiniz diye düşünüyorum. Fakat hesabın adını ve mailini bilmemeniz biraz sıkıntı.
Hocam hesapta daha önce banka/kredi kartı kullandıysanız, o şekilde alabilirsiniz diye düşünüyorum. Fakat hesabın adını ve mailini bilmemeniz biraz sıkıntı.
O zaman internet harcaması hiç yapmıyordum dolayısıyla hayır bir kart girişi yapılmadı. Elimde sadece mail var ona da erişemiyorum. Bir de o dönemki sistemimi hatırlıyorum
O zaman internet harcaması hiç yapmıyordum dolayısıyla hayır bir kart girişi yapılmadı. Elimde sadece mail var ona da erişemiyorum. Bir de o dönemki sistemimi hatırlıyorum.
20 yıl önce açtığım Hotmail e-postamı bulmak istiyorum ben de. Tüm çocukluğum orada. E-posta adresini hatırlamadığım için kurtarmam imkansız gibi bir şey.
E-posta adresi olsa bile çok zor ben 10-15 yıl önceki outlook hesabımı e-postamı bilmeme rağmen zar zor alabilmiştim şimdi yine kitlendi. E-posta bilmeden çok daha zor.