Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Bundan yaklaşık 5-6 sene önce bir mail hesabı vardı. Ya Hotmail ya da Gmail'di tam hatırlamıyorum. Üstüne kayıtlı bir Steam hesabı vardı bu yüzden bulmaya çalışıyorum. Gmail ve Hotmail sitelerine girmeye çalıştığımda 2 servis de maili bulamıyor. Hesap kurtarma yerlerine girdiğimde bile maili bulamıyorlar. Maili doğru yazdığıma eminim. Bu maili nasıl bulabilirim?

Gmail ise e-postamı unuttum diye bir sayfadan hesaptaki ad soyad ve kayıtlı telefon numarasından bulunuyordu diye hatırlıyorum. Hatırladığınız hiçbir şey yoksa hesaba dair artık bulabileceğinizi sanmıyorum.

Gmail ise e-postamı unuttum diye bir sayfadan hesaptaki ad soyad ve kayıtlı telefon numarasından bulunuyordu diye hatırlıyorum. Hatırladığınız hiçbir şey yoksa hesaba dair artık bulabileceğinizi sanmıyorum.

İsim soy isimli kısma girdim ama bilgileri doğru girmeme rağmen bir şey bulmuyor.

Yanlış hatırlamıyorsam Google politikasında 2 yıl hiç kullanılmayan hesap ve içeriklerini silebiliyor. "Google’ın güncel “etkin olmayan hesap” politikası kapsamında, bir Google hesabı en az 2 yıl boyunca kullanılmazsa hesap ve içeriği silinebilir. Buna Gmail e-postaları, Drive dosyaları, Fotoğraflar ve diğer Google hizmetlerindeki veriler de dahil olabilir. Bu politika genellikle kişisel Google hesapları için geçerlidir."

Yanlış hatırlamıyorsam Google politikasında 2 yıl hiç kullanılmayan hesap ve içeriklerini silebiliyor. "Google'ın güncel “etkin olmayan hesap” politikası kapsamında, bir Google hesabı en az 2 yıl boyunca kullanılmazsa hesap ve içeriği silinebilir. Buna Gmail e-postaları, Drive dosyaları, Fotoğraflar ve diğer Google hizmetlerindeki veriler de dahil olabilir. Bu politika genellikle kişisel Google hesapları için geçerlidir."

Peki Steam destek ulaşılamayan bir mailden hesap kurtarabilir mi? Başvuru yaptım da bekleyecek çok sabrım yok :D

Hocam hesapta daha önce banka/kredi kartı kullandıysanız, o şekilde alabilirsiniz diye düşünüyorum. Fakat hesabın adını ve mailini bilmemeniz biraz sıkıntı.

O zaman internet harcaması hiç yapmıyordum dolayısıyla hayır bir kart girişi yapılmadı. Elimde sadece mail var ona da erişemiyorum. Bir de o dönemki sistemimi hatırlıyorum