Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Arkadaşlar eski laptopumu 2. ekran olarak değerlendirmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Monitör olarak kullanmak istediğin cihazın Windows 10 ve üstü olduğunu varsayıyorum.
Eski laptopta ayarlar > sistem > isteğe bağlı özellikler > özellik ekle > burada arama kısmına kablosuz ekran yaz ve ekle. Ardından yeniden başlat ve gelen yansıt uygulamasını aç.
Ekledikten sonra asıl bilgisayarında kablosuz bir ekrana bağlan ayarına gelerek eski bilgisayarı seç. Varsayılan olarak yenileme modunda gelir. Windows ve P tuşuna bas ve uzat de. Gecikmeler olabilir ama ücretsiz olarak yapabileceğin tek yöntem bu maalesef.
Laptoplarda görüntü girişi olmadığı için paneli söküp ancak o şekilde bağlayabilirsiniz. Bunun için de ayrı bir aparat satın almanız gerekiyor zira laptop ekranları genelde eDP kullanır.
35gvm78
Üstün
Arkadaşlar eski laptopumu 2. ekran olarak değerlendirmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Monitör olarak kullanmak istediğin cihazın Windows 10 ve üstü olduğunu varsayıyorum.
Eski laptopta ayarlar > sistem > isteğe bağlı özellikler > özellik ekle > burada arama kısmına kablosuz ekran yaz ve ekle. Ardından yeniden başlat ve gelen yansıt uygulamasını aç.
Ekledikten sonra asıl bilgisayarında kablosuz bir ekrana bağlan ayarına gelerek eski bilgisayarı seç. Varsayılan olarak yenileme modunda gelir. Windows ve P tuşuna bas ve uzat de. Gecikmeler olabilir ama ücretsiz olarak yapabileceğin tek yöntem bu maalesef.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Ekledikten sonra asıl bilgisayarında kablosuz bir ekrana bağlan ayarına gelerek eski bilgisayarı seç. Varsayılan olarak yenileme modunda gelir. Windows ve p tuşuna bas ve uzat de. Gecikmeler olabilir ama ücretsiz olarak yapabileceğin tek yöntem bu maalesef.
Deneyeceğim şimdi hocam sonucu söylerim.
@35gvm78 oldu hocam sağ olun şu an gayet iyi.
Son düzenleme:
Windows kullanıcıları Spacedesk de kullanabilir, Android/IOS/Windows ve Web üzerinden bağlanabilirsiniz. spacedesk | Multi Monitor App | Virtual Display Screen | Software Video Wall
Linux kullanıcıları da sanal ikinci bir ekran oluşturup Weylus kullanarak web üzerinden ekran yansıtabilir. GitHub - H-M-H/Weylus: Use your tablet as graphic tablet/touch screen on your computer.
Linux kullanıcıları da sanal ikinci bir ekran oluşturup Weylus kullanarak web üzerinden ekran yansıtabilir. GitHub - H-M-H/Weylus: Use your tablet as graphic tablet/touch screen on your computer.