Arkadaslar amac tamamen dizi film muzık yayın vs. izlemek. Eski bir laptop bu 2k monıtoru calıstırır mı, sıkıntı olur mu?

2k.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
240hz demek 240 FPS'i size gösterebilir demek. Laptop zorlandığı yerde belki 160 FPS verir belki 210 FPS. İlla 240 sabit olacak diye bir şey yok. Dediğim gibi dizi film gibi şeyleri bilgisayarsız bile yapabilirsiniz. Eğer ben torrent vs indirip izliyorum derseniz de düzgün VLC ayarıyla kusursuz şekilde izleyebilirsiniz. Yani sorun yaratmaz.
hocam ben modelın ozellıklerıne gırdım attıgınız lınkte ancak hdmi 1 adet diyor 2 degil. yanlıs mı bakıyorum dıyecegım ama attıgınız lınkteyım

Attığım üründe 2 tane HDMI var.
Size Samsung'un kendi sitesini attım. Hepsiburada gibi yerlerde bilgiler baştan savma doldurulabiliyor.

teknık ozellıkler kısmında böyle dıyor. ınceleme vıdeolarında da gırıslerı gostermedı bır turlu....
Burada da girişler görünüyor.
Screenshot_20250406_140503_Chrome.webp

satın alacagım yerden de bakayım dedım. yanılttı benı tesekkur edıyorum hocam, tesadufen kullanan bır arkadasla muhabbet edıyorum su an alalı 1 haftayı geçti hala bir ton ozellık var dıyor :)
Umarım memnun kalırsınız. İlk aldığınızda ölü piksel testi yapın. Nolur nolmaz her monitörde çıkabilir.