0868t3
Uzman
Neden güzel olmadığını belirtirsen daha iyi olur, mesela benim yeni sürümler hakkında beğenmediğim tek şey daha iyi yeniliklerin gelebileceği.
Mağara güncellemesinden beri yenilik göremedim veya eskisi kadar ilgimi çekmiyor

Neden güzel olmadığını belirtirsen daha iyi olur, mesela benim yeni sürümler hakkında beğenmediğim tek şey daha iyi yeniliklerin gelebileceği.
1.3 - 1.9 arası oynadım. 1.16 güncellemesi ile geri döndüm. Eski Minecraft'ın güzel tarafları vardı evet ancak günümüzde çok daha iyi durumda. İnsanların işe nostaljiyi kattığını düşünüyorum. O eski nether ne leş bir şeydi, insanın gözünü ağrıtıyordu.Selam, Minecraft oyuncuları için bir soruyla geldim.
Son yıllarda MC topluluklarını takip eden varsa bir yeni bir akım oluşmaya başladı, bazı oyuncular (sayısı azımsanmayacak derecede) eski Minecraft'ın daha iyi olduğunu ve daha sandbox bir oyun olduğunu söylüyorlar. Günümüz sürümlerinin daha detaylı, belirli bir yola iten sandbox özgürlüğünün dışına çıkan bir yapısı olduğunu düşünüyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce eski sürüm Minecraft oynaması daha özgür, rahat bir oyun muydu? Yoksa nostaljinin bu konuda etkili olduğunu ve bu tip objektif tabanlı yeniliklerin iyi mi olduğunu düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 154292
Benim fikrim;
Eski Minecraft bana kalırsa gerçekten daha sandbox hissettiren bir oyundu, özgürlüğü oyunun temasına daha uyumluydu. Ama yeni sürümlerin getirdiği obje tabanlı yenilikleri de seviyorum, hem amaç hem de özgürlüğü aynı anda kullanmak benim hoşuma gidiyor. Minecraft'ı 1.1 sürümünden beri oynayan birisi olarak söyleyebilirim ki eski sürüm hayranlığının dayanıklı noktaları olsa da nostaljinin de çok büyük etkisi olduğuna eminim, güzel günlerdi.![]()
O eski nether ne leş bir şeydi, insanın gözünü ağrıtıyordu.