eneshysh

Yetkin
Makaleler
2
Yer
Antalya
İlk ekranım AOC C24G1, ikinci ekranım eski 19 inç Casper monitörden birisi.

İkinci bilgisayarımda FX8320 ve RX570 bulunuyor. Bozuk olduğunu düşündüğüm Casper monitörü bu bilgisayara tek ekran olarak VGA to HDMI dönüştürücü kullanarak taktığımda sorunsuz görüntü verdi.

Sorunsuz çalıştığını gördükten sonra R5 2600 ve RX590 olan ana bilgisayarımda ikinci monitör olarak kullanmak istedim ve taktım. Ancak sorun burada başlıyor. Monitör yavaş bir şekilde kırmızı, yeşil, mavi, siyah, beyaz renklerde art arda yanıyor. Bu sorunu ikinci bilgisayarımda da bir kereye mahsus yaşamış ve düzelmiştim. Şu an düzeltemiyorum hiçbir şekilde.

Windows ayarlarında ise "Ekran 2: Kablolu ekran" olarak görünüyor. Çözümünü biliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdaki cevap işe yaramadı maalesef. Az önce AMD Cleanup Utility indirdim ve yazılımları, kalıntıları temizledim. Şimdi en güncel yazılımı indirip birde böyle deneyeceğim.

Yukarıdaki cevap işe yaramadı maalesef. Az önce AMD Cleanup Utility indirdim ve yazılımları, kalıntıları temizledim. Şimdi en güncel yazılımı indirip birde böyle deneyeceğim.
Monitorun guc tusuna basili tut, basili tutarken monitorun guc kablosunu sok, basili tutmaya devam ederken guc kablosunu tekrar tak, bir de bu yontemi dene.

Yukarıdaki cevaba ek başka bir şeyler daha denedim ve işe yaramadı. Şu an Philips eski bir monitör daha buldum onu takınca direkt geldi ve kullanıyorum. Casper olanı ise RX570 olan sisteme takınca direkt çalıştı. Böyle kullanacağım artık.

Yukarıdaki cevaba ek başka bir şeyler daha denedim ve işe yaramadı. Şu an Philips eski bir monitör daha buldum onu takınca direkt geldi ve kullanıyorum. Casper olanı ise RX570 olan sisteme takınca direkt çalıştı. Böyle kullanacağım artık.
Monitorun uzerindeki tuslardan ayarlara girip menulerin fotografini ceker misin? Belki menu ayari olarak on/off yapilabiliyordur.

Monitorun uzerindeki tuslardan ayarlara girip menulerin fotografini ceker misin? Belki menu ayari olarak on/off yapilabiliyordur.
Hocam o monitörde öyle özellikler olduğunu hiç sanmıyorum. Tüplü monitörün daha az obez olanı sadece. Zaten artık istesem bile bakamam başka evde bilgisayarla monitör şu an. Yazın düzgün bir monitör alana kadar Philips ile idare edeceğim.