Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
PSU'dan çıkan kabloları göremiyorum üstünde SATA yazan bir kablo var takayım mı?
Ortadaki şeye bağlı diğer ucu.
Eki Görüntüle 151960
Eki Görüntüle 151961
@erdym hocam boşta bir SATA kablosunu taktım bir sorun olmaz değil mi?
SATA güç kablosu normalde PSU da yoksa dönüştürücüyle kullanılabiliyor sizdeki direk sanırım PSU'dan geliyor bu durumda oraya bağlı dediğiniz şey aslında sadece bir durak gibi düşünün oraya da güç verip elektrik yoluna devam ediyor. Bir şey olmaz takabilirsiniz.
- Makaleler
- 17
Kullanabilirsin.
Hayır, ters falan takamazsın kablonun tasarımı ona el vermez.PSU'dan gelen kabloyu yanlış takma ihtimalim var mı?
erdym
Üstün
Eski PC'mdeki HDD'yi yeni PC'me takmak istiyorum. Birkaç sorum var.
- Eski PC'deki SATA kablosunu kullanabilir miyim?
- PSU'dan gelen kabloyu yanlış takma ihtimalim var mı?
Bir sorun yaşatmaz taktıktan sonra disk ayrıysa disk yönetiminden birleştirip NTFS formatında formatlayın.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
1. Tabii ki. Ama kabloda bir sorun olmadığına eminsen.Eski PC'mdeki HDD'yi yeni PC'me takmak istiyorum. Birkaç sorum var.
- Eski PC'deki SATA kablosunu kullanabilir miyim?
- PSU'dan gelen kabloyu yanlış takma ihtimalim var mı?
2. Hayır yok. Doğru şekilde oturtmak için bir kez bak yeterli. Ve tam oturması için biraz kuvvetle emin ol.
erdym
Üstün
Bağlayacağım kablonun üstünde SATA yazacak değil mi? Sarı kırmızı renkli.
Eğer SATA güç kablosunu diyorsanız renkleri genelde öyle oluyor yani evet ama SATA yazmasına gerek yok. Zaten o tip kablo kullanan başka bir donanım yoktur cihazınızda. Bu tip olur genelde.
erdym
Üstün
PSU'dan çıkan kabloları göremiyorum üstünde SATA yazan bir kablo var takayım mı?
Ortadaki şeye bağlı diğer ucu.
Eki Görüntüle 151960
Eki Görüntüle 151961
@erdym hocam boşta bir SATA kablosunu taktım bir sorun olmaz değil mi?
SATA güç kablosu normalde PSU da yoksa dönüştürücüyle kullanılabiliyor sizdeki direk sanırım PSU'dan geliyor bu durumda oraya bağlı dediğiniz şey aslında sadece bir durak gibi düşünün oraya da güç verip elektrik yoluna devam ediyor. Bir şey olmaz takabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-