Eski Sosyal Medya hesaplarını kapattırmak

3268

Uzman
Arkadaşlar 8-9 sene önce sebepsiz yere Facebook'ta 20 25 tane Instagram da 3 tane Twitter'da 2 tane hesap açmışım. O yüzden şu an kullanamıyorum platformları adımı yazınca bir ton hesap çıkmasını sevmiyorum. Facebook'ta kapatmayı denemedim de. Instagram ve Twitter da desteğe kimlik yolladım fotoğrafımı yolladım vs adamlar bir kapatmadı. Bu işi nasıl hallederiz.

Birisine fotoğraf ve kimlik yollayınca anında hemen kapatılmaz. Çünkü adamlara hesapların gerçekten senin olduğunu çok sağlam ispatlaman gerekiyor. Beceremiyorsan spam attır çevrene.

Birisine fotoğraf ve kimlik yollayınca anında hemen kapatılmaz. Çünkü adamlara hesapların gerçekten senin olduğunu çok sağlam ispatlaman gerekiyor. Beceremiyorsan spam attır çevrene.
Hocam kimlikte ki isim soyisim hesaptaki ile uyuşuyor yeterince iyi bir kanıt değil mi ? Ayrıca içerisinde gönderi olmayan 8 senedir aktiflik göstermeyen bir hesabı neden vatan savunur gibi savunuyorlar onuda anlamıyorum. Bence en azından gönderi paylaşmayan uzun süre aktiflik göstermemiş hesaplar otomatik silinmeli.

Maalesef kanıt değil. Zira senin kimlik bilgilerine herkes ulaşabilir ve bunu platformu kandırmak için çok fazla kullanıyorlar. Mesela arkadaşımın hesabı öldüğü için kapatılmış fakat ölmedi. Adam ölmediğini ispatlamak için 1 yıl boyunca Support ile yazıştı durdu.

Bi nude atmadığım kaldı hocam desteğe. Daha ne yapayım San Francisco'da ki merkezlerine mi gideyim :d. Spam dediğiniz reportlamak mı ?

Pek bir şey yapamazsın. Peşini bırak bence bu olayın.

Öyle çabuk kapatılmıyor, spam attırın bolca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…