Eski sosyaldeki Recep abinin rehber içerikleri Techolay'a taşınabilir. Örneğin, minidump dosyalarını paylaşma gibi birine yardımcı olmak için rehber linki atarken mecburen eski sosyalin bağlantısını veriyoruz ve görüntülenme oraya gidiyor. Dolayısıyla Techolay ön plana çıkamıyor diye düşünüyorum. Bu yüzden eski sosyalde kalan rehberlerin buraya taşınması gerektiği taraftarıyım. Ufak ama etkili bir adım olabilir diye düşünüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Bu konu ile ilgili bir kural var iken (Kural 11) böyle bir şeyin yapılması doğru olmaz diye düşünüyorum. O zaman herkes Technopat konularını buraya taşımak isteyecek.
Eksik gördüğün içerikleri kendin özgün olarak oluşturup paylaşabilirsin mesela.
zelsy1903
Becerikli
Site yasaklanmadı. İsteyen girer bakar yine. Gereksiz. - + koymuyorum.
Bu konu ile ilgili bir kural var iken (kural 11) böyle bir şeyin yapılması doğru olmaz diye düşünüyorum. O zaman herkes Technopat konularını buraya taşımak isteyecek.
İki forumda önce burada konu açın diyor. Birbirini gösteren Spider-Man gibi.
Eski sosyaldeki Recep abinin rehber içerikleri Techolay'a taşınabilir. Örneğin, minidump dosyalarını paylaşma gibi birine yardımcı olmak için rehber linki atarken mecburen eski sosyalin bağlantısını veriyoruz ve görüntülenme oraya gidiyor. Dolayısıyla Techolay ön plana çıkamıyor diye düşünüyorum. Bu yüzden eski sosyalde kalan rehberlerin buraya taşınması gerektiği taraftarıyım. Ufak ama etkili bir adım olabilir diye düşünüyorum.
İkisi de Türk forumu? Karşıda ki düşman gibi hareket etmeyin. İki forumda kardeştir.
- Makaleler
- 50
Rehberler yuksek etkilesim amaciyla acilirsa rehber amaci kalmaz, rehber konusu acmanin amaci bilgi paylasimidir, ister 10 kisi gorsun ister 1000 kisi gorsun, kar amaci gudulmez.
Ayrica bu dedigin oldukca mantiksiz. Futbolcunun kulupten ayrildiktan sonra sampiyonluk kupasini kulupten istemesi gibi bir sey
Ayrica bu dedigin oldukca mantiksiz. Futbolcunun kulupten ayrildiktan sonra sampiyonluk kupasini kulupten istemesi gibi bir sey
İkisi de Türk foru mu? Karşıda ki düşman gibi hareket etmeyin. İki forumda kardeştir.
Mevzu o değil Techolay Google'da aramalarda hiç görünmüyor mesela onun için dedim.
Gözle görülecek kadar bir katkı olmaz. Benzer rehberleri üyeler açar.Mevzu o değil Techolay Google'da aramalarda hiç görünmüyor mesela onun için dedim.
Mevzu o değil Techolay Google'da aramalarda hiç görünmüyor mesela onun için dedim.
3-5 Rehberi ekleyince hiçbir şey değişmez. Böyle forumların tarayıcılarda gözükmesi için daha çok konuya ihtiyacı var. Konu demek üye demek. Yani aramalarda üste çıkabilmek için buranın üye ye ihtiyacı var.
Yeni konular
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-