Makaleler
1
Yer
Ankara
Eski sosyaldeki Recep abinin rehber içerikleri Techolay'a taşınabilir. Örneğin, minidump dosyalarını paylaşma gibi birine yardımcı olmak için rehber linki atarken mecburen eski sosyalin bağlantısını veriyoruz ve görüntülenme oraya gidiyor. Dolayısıyla Techolay ön plana çıkamıyor diye düşünüyorum. Bu yüzden eski sosyalde kalan rehberlerin buraya taşınması gerektiği taraftarıyım. Ufak ama etkili bir adım olabilir diye düşünüyorum.

Artı -10 Eksi
3-5 rehberi ekleyince hiçbir şey değişmez. Böyle forumların tarayıcılarda gözükmesi için daha çok konuya ihtiyacı var. Konu demek üye demek. Yani aramalarda üste çıkabilmek için buranın üye ye ihtiyacı var.

Anladım, zaten konunun silinmesi için rapor oluşturdum ama "planlamıyor" olarak işaretlenceğine dair geri dönüş yaptılar ki önemli rehberlerin çoğuda burada var mış ön plana çıkmadığı için görmemişim.

Mevzu o değil Techolay Google'da aramalarda hiç görünmüyor mesela onun için dedim.
Mesela işe yakın arkadaşlarını bu foruma çağırarak başlayabilirsin.

Anladım, zaten konunun silinmesi için rapor oluşturdum ama "planlamıyor" olarak işaretlenceğine dair geri dönüş yaptılar ki önemli rehberlerin çoğuda burada var mış ön plana çıkmadığı için görmemişim.
Evet önemli rehberlerin çoğu burada da mevcut. He bu arada şunu ekleyeyim technopatın ilk sırada yer almasının sebebi tamı tamına 678.492 üye ve 3.495.818 konu var ve 27.193.072 tane de mesaj var.