Abi biri neden göz emeği 10 20 yıllık Steam hesabını satsın hem de ucuza?

Boş olan hesaplara emek diyorsan. 😂

Güvenli değil. IDM trial reset kullan daha iyi.

Hiçbir korsan yazılım tam güvenilir değildir, ve bu hiç güvenilir gözükmüyor. #3'te belirtilen mesajdaki gibi "trial reset" kullanman daha iyi olur.

Trial reset kullan. Açık kaynak bir programı olduğu için kullandım eskiden bir sıkıntı çekmedim.

Bunlarla uğraşmak yerine xdm kullanabilirsin bedavaya aynı işi yerine getiriyor. Ab download Manager da güzel.

Enterprise ve Pro sürümlerinde var diye biliyorum ve arkadaşın tam istediği şeyleri kapsamıyor sanırsam.

Tek tıkla ilk maili üzerinden ruhunuz duymadan çekilir. Almayın.

Ne kadar eski tarihli istediğinizi belirtmeyi unutmuşsunuz. E tabii fiyat da var.

İlk maili veren siteler var itemsatışa bir bakın.

Abi biri neden göz emeği 10 20 yıllık Steam hesabını satsın hem de ucuza?

https://www.itemsatis.com/steam/14-yillik-oyunlu-eski-kaliteli-hesap-3114717.html bu alınır mı?

Boş olan hesaplara emek diyorsan. 😂
Steam ekosistemini anlayamayan homo sapiens kardeşim. Ben sana bir gülme ifadesi paylaşırdım buradan ama konuya acaba gerçekten böyle bir hesap var mı ? Merakı ile bir kere maalesef tıkladım. Dalga geçmiyorum, Steam ekosistemi zaten satılan hesapları çok hızlı ve hali hazırda tüketiyor, hesabının adını satılık hesap yapsan denk gelir biri illa ki boş olup olmamasının bir önemi yok 1 2 tane güzel oyun olsa bile böyle bu durum. Saygı çerçevemizden şaşmayarak mesajlaşırsak sevinirim. Yoksa sana satacak arkadaş o hesabı siler yine satmaz gibi ucuza bulursan bana da haber ver VAC bansız temiz bir hesap.

Steam ekosistemini anlayamayan homo sapiens kardeşim. Ben sana bir gülme ifadesi paylaşırdım buradan ama konuya acaba gerçekten böyle bir hesap var mı? Merakı ile bir kere maalesef tıkladım. Dalga geçmiyorum, Steam ekosistemi zaten satılan hesapları çok hızlı ve halihazırda tüketiyor, hesabının adını satılık hesap yapsan denk gelir biri illaki boş olup olmamasının bir önemi yok 1 2 tane güzel oyun olsa bile böyle bu durum. Saygı çerçevemizden şaşmayarak mesajlaşırsak sevinirim. Yoksa sana satacak arkadaş o hesabı siler yine satmaz gibi ucuza bulursan bana da haber ver.

Bu satılan hesaplardan kat kat daha iyi bir Steam hesabım var. Sadece sorun 5 yıllık olması.

Bu satılan hesaplardan kat kat daha iyi bir Steam hesabım var. Sadece sorun 5 yıllık olması.
Ben en son 2 3 yıllık bir hesabıma öylesine satılık yazmışım, üstüne de hesabı unutmuşum. Steam dolara geçtiğinde 200 300 TL'ye ciddi bir alıcı geldi bana Steam kaç yıl oldu dolara geçerli o zaman geldi baya oldu. Baya konuştuk falan adam da kıyamam heveslendi. Tabii ki amelimi kontrol edemeyip dolandırmak istemediğim için onun iyiliğini düşünerek satmam dedim. Sonra da adam beni hedef gösterip gitti yani demek istediğim suçlı da oldum adam haklı da bir de. Ekosistemi iyi kullanan arkadaş ucuza kendini kazıklar o hesabı satarak ama VAC'sız hesaptan bahsediyorum. Kısaca Steam hesabı almak satmak zaten yasal değil bir de baya sakat bir iş. Hesabı steam desteğe yazarak sadece adresinizi veya kart bilgilerinizi desteğe ileterek geri bile alabilirsiniz.

Bahsettiğim hesap boş bu arada sadece içinde 2 3 tanecik dolardan etkilenen oyun vardı.

Son düzenleme: