Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batur

Başarılı
Tanıdığım bir dedemin verdiği eski Toshiba laptopa modlu Windows 8.1 Ghost Spectre modlu işletim sistemini yüklemeye çalışırken kurulum ekranında kalıyor ve "Windows cannot be.
İnstalled to this disk. The selected disk is of the GPT Partition style" hatasını alıyorum ve bunu çözmek için de Rufus ile kurulumu GPT seçiyorum ama daha sonra kurulum ekranına bile gelmeden, yine hata alıyorum (görseli internetten aldım) sonra Rufus ile bu sefer MBR seçiyorum ve ilk baştaki gibi yine GPT seçin hatasını alıyorum Recep Baltaş'ın videosundan yola çıktım ama yine hep aynı sonuca geliyor.
Laptopun modeli: Toshiba Satellite L305D-S5934

Dosya Ekleri

• IMG_20210715_015227.webp
    IMG_20210715_015227.webp
    113,6 KB · Görüntüleme: 69
"Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT Partition style."

Şimdi anladım yaa. Ben konunun başındaki hatayı alıyorsunuz sanıyordum ve anlam veremiyordum. Cihazın içindeki diskin MBR formatına dönmesi için tüm bölümleri silip ilerlemeniz gerekiyor. :) (Tüm veriler silinecektir.)

Şimdi anladım yahu. Ben konunun başındaki hatayı alıyorsunuz sanıyordum ve anlam veremiyordum. Cihazın içindeki diskin MBR formatına dönmesi için tüm bölümleri silip ilerlemeniz gerekiyor. :) (tüm veriler silinecektir.)

Tüm bölümleri kurulum ekranındamı sileceğim hocam tam anlayamadım.

Tüm bölümleri kurulum ekranındamı sileceğim hocam tam anlayamadım.
Bu bölümde cihazınızın içindeki diskin tüm bölümlerini (partition) sileceksiniz. Eğer bu kısımda USB belleğiniz gözükür ve onu da farkında olmadan silerseniz ISO dosyanızı tekrar yazdırmanız yeterli olacaktır.

1749756444344.webp

Çözüm