BenYusuf Çalışkan Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 14 9 Ağustos 2025 #1 Şöyle şeyler ilginiz çekiyor mu mesela? Çok daha fazlası var da Maximus koleksiyonu yapmak çok sarıyor test etmek OC vs. 2011'de çıkan anakartta BT özelliği var Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2025
Şöyle şeyler ilginiz çekiyor mu mesela? Çok daha fazlası var da Maximus koleksiyonu yapmak çok sarıyor test etmek OC vs. 2011'de çıkan anakartta BT özelliği var
ErlikÇağlar 65 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.216 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 6.578 Yer Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu 9 Ağustos 2025 #2 Kesinlikle bayiliyorum. DFI LAN Party, MSI Platinium ve Gigabyte Ultra Durable serisine hayranim. Gercekten mukemmel otesi anakartlar. ECS'in zamaninda yaptigi PGA370 nITX anakartlarina da asigim ya. I Old and Stupid Things
Kesinlikle bayiliyorum. DFI LAN Party, MSI Platinium ve Gigabyte Ultra Durable serisine hayranim. Gercekten mukemmel otesi anakartlar. ECS'in zamaninda yaptigi PGA370 nITX anakartlarina da asigim ya. I Old and Stupid Things
BerkayZ87 44 Seçkin Sosyal Locası Hatasız Çalışıyor Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 5.900 Makaleler 50 Çözümler 105 Beğeniler 10.612 9 Ağustos 2025 #3 Zamanında kendi paramla topladığım ilk sistemimde almayı çok istediğim bir anakart vardı, o da Gryphon Z87 idi. Nickimde bulunan Z87'nin anlamı, bu anakarttan geliyor Anakarta bakınca ilk söyleyeceğiniz şey "Bu tipsiz şeyin neyini sevdin?" olur muhtemelen ama anısı var işte, tipe bakmıyor. Tipe bakarsak eskilerden ASUS Rampage III Extreme'i beğeniyordum.
Zamanında kendi paramla topladığım ilk sistemimde almayı çok istediğim bir anakart vardı, o da Gryphon Z87 idi. Nickimde bulunan Z87'nin anlamı, bu anakarttan geliyor Anakarta bakınca ilk söyleyeceğiniz şey "Bu tipsiz şeyin neyini sevdin?" olur muhtemelen ama anısı var işte, tipe bakmıyor. Tipe bakarsak eskilerden ASUS Rampage III Extreme'i beğeniyordum.
Art The Clown Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.083 Çözümler 10 Beğeniler 535 9 Ağustos 2025 #4 Eski olarak daha çok modlanmaya açık anakartlar ilgimi çekiyor.
ErlikÇağlar 65 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.216 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 6.578 Yer Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu 9 Ağustos 2025 #5 BerkayZ87 dedi: Tipe bakarsak eskilerden ASUS Rampage III Extreme'i beğeniyordum. Eki Görüntüle 171421 Genişletmek için tıkla... Benim tip olarak favorim Sapphire Pure Innovation. Su anakarti bir gun alip Athlon 64 FX takmayi cok istiyorum. Art The Clown dedi: Eski olarak daha çok modlanmaya açık anakartlar ilgimi çekiyor. Genişletmek için tıkla... SP-P2BXA check!
BerkayZ87 dedi: Tipe bakarsak eskilerden ASUS Rampage III Extreme'i beğeniyordum. Eki Görüntüle 171421 Genişletmek için tıkla... Benim tip olarak favorim Sapphire Pure Innovation. Su anakarti bir gun alip Athlon 64 FX takmayi cok istiyorum. Art The Clown dedi: Eski olarak daha çok modlanmaya açık anakartlar ilgimi çekiyor. Genişletmek için tıkla... SP-P2BXA check!
agrofea Uzman Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 305 Beğeniler 132 9 Ağustos 2025 #6 ErlikÇağlar dedi: Benim tip olarak favorim Sapphire Pure ınnovation. Su anakarti bir gun alip Athlon 64 FX takmayi cok istiyorum. Eki Görüntüle 171422 SP-P2bxa check! Genişletmek için tıkla... Çok güzel bu ne duvara çerçeve yapar asardım. Yapmışlığım var tablo gibi kullanıyorum.
ErlikÇağlar dedi: Benim tip olarak favorim Sapphire Pure ınnovation. Su anakarti bir gun alip Athlon 64 FX takmayi cok istiyorum. Eki Görüntüle 171422 SP-P2bxa check! Genişletmek için tıkla... Çok güzel bu ne duvara çerçeve yapar asardım. Yapmışlığım var tablo gibi kullanıyorum.
Mithat Berhan 69 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 882 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.869 Yer Bitlis 9 Ağustos 2025 #7 https://rog.asus.com/motherboards/rog-rampage/rog-rampage-v-edition-10-model/ Gel de şu anakartin eski olduğunu anlat bana
https://rog.asus.com/motherboards/rog-rampage/rog-rampage-v-edition-10-model/ Gel de şu anakartin eski olduğunu anlat bana
S Surface Area Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.348 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 3.614 9 Ağustos 2025 #8 Hayır, elektronik atık statüsündeki birimler ilgimi çekmiyor.
KS KS BenYusuf Çalışkan Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 14 9 Ağustos 2025 #9 Silinen üye dedi: Hayır, elektronik atık statüsündeki birimler ilgimi çekmiyor. Genişletmek için tıkla... Çok kırıcısın. Mithat Berhan dedi: https://rog.asus.com/motherboards/rog-rampage/rog-rampage-v-edition-10-model/ Gel de şu anakartin eski olduğunu anlat bana Genişletmek için tıkla... ASUS'un fantezi zamanları. ErlikÇağlar dedi: Benim tip olarak favorim Sapphire Pure Innovation. Su anakarti bir gun alip Athlon 64 FX takmayi cok istiyorum. Eki Görüntüle 171422 SP-P2BXA check! Genişletmek için tıkla... Aklıma niyeyse Max Verstappen geldi bunu görünce BerkayZ87 dedi: Zamanında kendi paramla topladığım ilk sistemimde almayı çok istediğim bir anakart vardı, o da Gryphon Z87 idi. Nickimde bulunan Z87'nin anlamı, bu anakarttan geliyor Eki Görüntüle 171420 Anakarta bakınca ilk söyleyeceğiniz şey "Bu tipsiz şeyin neyini sevdin?" olur muhtemelen ama anısı var işte, tipe bakmıyor. Tipe bakarsak eskilerden ASUS Rampage III Extreme'i beğeniyordum. Eki Görüntüle 171421 Genişletmek için tıkla... Ne aldın o anakart yerine peki? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2025
Silinen üye dedi: Hayır, elektronik atık statüsündeki birimler ilgimi çekmiyor. Genişletmek için tıkla... Çok kırıcısın. Mithat Berhan dedi: https://rog.asus.com/motherboards/rog-rampage/rog-rampage-v-edition-10-model/ Gel de şu anakartin eski olduğunu anlat bana Genişletmek için tıkla... ASUS'un fantezi zamanları. ErlikÇağlar dedi: Benim tip olarak favorim Sapphire Pure Innovation. Su anakarti bir gun alip Athlon 64 FX takmayi cok istiyorum. Eki Görüntüle 171422 SP-P2BXA check! Genişletmek için tıkla... Aklıma niyeyse Max Verstappen geldi bunu görünce BerkayZ87 dedi: Zamanında kendi paramla topladığım ilk sistemimde almayı çok istediğim bir anakart vardı, o da Gryphon Z87 idi. Nickimde bulunan Z87'nin anlamı, bu anakarttan geliyor Eki Görüntüle 171420 Anakarta bakınca ilk söyleyeceğiniz şey "Bu tipsiz şeyin neyini sevdin?" olur muhtemelen ama anısı var işte, tipe bakmıyor. Tipe bakarsak eskilerden ASUS Rampage III Extreme'i beğeniyordum. Eki Görüntüle 171421 Genişletmek için tıkla... Ne aldın o anakart yerine peki?
BerkayZ87 44 Seçkin Sosyal Locası Hatasız Çalışıyor Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 5.900 Makaleler 50 Çözümler 105 Beğeniler 10.612 9 Ağustos 2025 #10 BenYusuf dedi: Ne aldın o anakart yerine peki? Genişletmek için tıkla... i7 3770 ve H61M-S2PV almistim. 2. el ucuza denk getirmistim ikisini.
BenYusuf dedi: Ne aldın o anakart yerine peki? Genişletmek için tıkla... i7 3770 ve H61M-S2PV almistim. 2. el ucuza denk getirmistim ikisini.