Makaleler
6
Yer
İstanbul
Merhaba herkese. Yaklaşık 1 hafta 10 günlük bir süre sonrasında işe başlayacağım, o zamana kadar beni oyalayacak her türlü oyuna açığım. Hiçbir oyun şu an çekmiyor beni. Belki sizin önerinizle teşvik olurum oyuna karşı. Birkaç saat süren hikayeli oyunlar olabilir ya da uzun süren hikayeli oyunlar da olabilir. Otomasyon oyunları ya da souls oyunları da olabilir. Eski yeni oyunlar fark etmez tek isteğim tank kontrollü oyunlar ve yarış oyunları olmasın. Kalan her türden zevk alırım.

Oynayıp oynamadığım oyunları görmek için ya da kütüphanemden öneride bulunmak isterseniz diye Steam hesabımı bırakayım.

STEAM

Teşekkürler şimdiden.

Merhaba herkese. Yaklaşık 1 hafta 10 günlük bir süre sonrasında işe başlayacağım, o zamana kadar beni oyalayacak her türlü oyuna açığım. Hiçbir oyun şu an çekmiyor beni. Belki sizin önerinizle teşvik olurum oyuna karşı. Birkaç saat süren hikayeli oyunlar olabilir ya da uzun süren hikayeli oyunlar da olabilir. Otomasyon oyunları ya da souls oyunları da olabilir. Eski yeni oyunlar fark etmez tek isteğim tank kontrollü oyunlar ve yarış oyunları olmasın. Kalan her türden zevk alırım.

Oynayıp oynamadığım oyunları görmek için ya da kütüphanemden öneride bulunmak isterseniz diye Steam hesabımı bırakayım.

STEAM

Teşekkürler şimdiden.

Satisfactory, Oxygen Not Included veya frosptunk olabilir. Eğer korku türünde bir şey istersen Darkwood'a bakabilirsin.

Satisfactory, Oxygen Not Included veya frosptunk olabilir. Eğer korku türünde bir şey istersen Darkwood'a bakabilirsin.
Teşekkürler hocam. Satisfactory'nin kölesi oldum çoktan. :D Oxygen Not Included da oynadım. Frostpunk hiç ilgimi çekmiyor nedense ama Darkwood ilgimi çekti güzel duruyor.

STEAM

Teşekkürler şimdiden.

Subnautica.
Serious Sam serisi özellikle 2 ve 3. yeniyi seviyorsanız 4 ve siberian mayhem oynayabilirsiniz.

Splinter Cell'e bakabilirsiniz çok eski gelirse direkt sc double agent oynayabilirsiniz.
Eskiden çok oynardım. Teşekkürler bakacağım bir daha.
Subnautica.
Serious Sam serisi özellikle 2 ve 3. yeniyi seviyorsanız 4 ve siberian mayhem oynayabilirsiniz.
Serious Sam olabilir şu ara için bakacağım teşekkürler. Subnautica'yı bayadır düşünüyordum. Bu oyunlar arasında ilk tercihim olabilir.

Eskiden çok oynardım. Teşekkürler bakacağım bir daha.

Serious Sam olabilir şu ara için bakacağım teşekkürler. Subnautica'yı bayağıdır düşünüyordum. Bu oyunlar arasında ilk tercihim olabilir.

Kesinlikle Subnautica'yı deneyin. En azından 5 saat şans vermeyi deneyin, sevmezseniz Grounded'e de bakabilirsiniz.

SWAT4, GOG'da 5 dolar.

Ayrıca otomasyon oyunlarının en iyisi Factorio'dur, ona bakın.
Teşekkürler hocam. Factorio'ya bakacağım çok övülüyordu zaten.
Kesinlikle Subnautica'yı deneyin. En azından 5 saat şans vermeyi deneyin, sevmezseniz Grounded'e de bakabilirsiniz.
Subnautica'yı alacağım. Teşekkür ederim. Grounded da güzele benziyor 2.oyunu çıkıyordu sanırım.