GTA SA ve GTA VC de kaldırıyor mu hocam?

Hayır. GTA Vice City'de bile 15 FPS verebilecek bir donanıma sahip.

Bkz;

Kullanılır, bu konuyu da Win2000 cihazım üzerinden açıyorum. :)

Eki Görüntüle 65545
Eki Görüntüle 65544
Evet bal gibi de kullanılır hocam, sizin de dediğiniz gibi.

Bkz;

Bende de x130 var. :) RAM'ini 2GB yapıp SSD takıp Windows 8.1'i canavar gibi kullanıyorum. Ama canım çekti, bir ara ben de eski Windows'lardan yükleyeceğim. :)

Bu arada 15 FPS'ten daha fazla verir. Ben x130'la 1GB RAM varken ve HDD varken BFME 2 oynuyordum. Akıcı denebilecek seviyeye yakın bir şekilde oynuyordum diyeyim. Hey gidi günler...

En son denediğimde 30 FPS veriyordu. :)

Alakasız olacak ama wallpaper gece karanlığıyla çok uyumlu duruyor.
IMG_20240714_235543.webp

Son düzenleme:
En son denediğimde 30 FPS veriyordu. :)

Alakasız olacak ama wallpaper gece karanlığıyla çok uyumlu duruyor.
Eki Görüntüle 65726
Bende de x130 var. :) RAM'ini 2GB yapıp SSD takıp Windows 8.1'i canavar gibi kullanıyorum. Ama canım çekti, bir ara ben de eski Windows'lardan yükleyeceğim. :)

Bu arada 15 FPS'ten daha fazla verir. Ben x130'la 1GB RAM varken ve HDD varken BFME 2 oynuyordum. Akıcı denebilecek seviyeye yakın bir şekilde oynuyordum diyeyim. Hey gidi günler...
Hemen hemen aynı donanıma sahip cihazda 15 FPS üzerine çıkamıyor, denedik (Intel Atom N455, 2 GB RAM, Intel GMA 3100, Windows 7 Starter).

Son düzenleme:

Bkz;

Hocam benzer sistem bende vardı. İşlemciyi hatırlamıyorum ama ekran kartı GMA idi gene. İkisinde de Silent Patch gibi modları kurunca 60 FPS'ye yaklaşıyordu.

O kadar hoş gözüküyor ki, 2 GB RAM'li PentiumT4400'lü laptopuma Windows 2000 kurasım geldi.