Eskişehir'de Suriyeli kadın Türklere saldırdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan senuzulme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    kadın

. Bu iktidar gitmedikce bir şey olmaz bu ulkeden. Istedigim kadar linc yiyeyim ancak dusuncem bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özgür özel Erdoğan ile görüştükten sonra böyle düşüncesizce fikirler atmaya başladı.
Hala CHP'li olmak, garip. Ayrıca Özel'in böyle düşündüren şey Erdoğan mı? Özel'in kendisi.

Doğruları söyleyeni dokuz köyden kovarsanız, gelenler sizin...

Kurallarda yazmayan kural yüzünden uçurulmak istemiyorsanız bu tarz yorumlar yapmayacaksınız.

Hala CHP'li olmak, garip. Ayrıca Özel'in böyle düşündüren şey Erdoğan mı? Özel'in kendisi.
Hocam fark ettiyseniz Erdoğan görüşmesinden sonra bir şeyler oldu bu adama yoksa seçimde kazanan özgür özel ile şu anki özgür özel bir değil. Evet CHP'liyim Erdoğan gidene kadar CHP'ye oy basmaya devam edeceğim.

CHP'ye oy vermek akıl işi değil.

Şöyle şeyler neden bana denk gelmiyor tanrım kafayı yiyeceğim. Alacaksın bunu böyle... Neyse şimdi ban yemeyelim durduk yere.

CHP'ye oy vermek akıl işi değil.
Değerli canım hocam bak benim anlattığımı anlamamışsın Erdoğan'ın gitmesini o kadar çok istiyorum ki Özgür Özel ne derse desin ben gene oyumu CHP'ye vermek istiyorum ki Erdoğan gitsin arkadaş.

Değerli canım hocam bak benim anlattığımı anlamamışsın Erdoğan'ın gitmesini o kadar çok istiyorum ki Özgür Özel ne derse desin ben gene oyumu CHP'ye vermek istiyorum ki Erdoğan gitsin arkadaş.
Bir insanın böyle bir ideolojisinin olmaması lazım. Kusura bakmayın ben ne Hüda Parla birlikte olan partiyi ne de DEM Partiyle birlikte olan partiyi savunurum. Birde ismin AtatükçüBirGenç. Yazık sana. İçerideki teröristleri destekleyenleri desteklemeye devam et. Atatürk bölücüleri destekler miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…