En son bahçeli ev yapıp yolluyorduk hocam. :D

Oradaki Suriyeli Arap kadın sandı ki ablalarımız ümmet kardeşimiz canımız diye bağrına basacak artistliğime ses çıkarmayacak kötü sözlerimden rahatsız olmayacak sandı fakat oradaki ablalarımızı tebrik ediyorum bu pis araplara verilecek cevapları çok iyi vermiş.

:D. Bu iktidar gitmedikce bir şey olmaz bu ulkeden. Istedigim kadar linc yiyeyim ancak dusuncem bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
1716220221669.webp

Doğruları söyleyeni dokuz köyden kovarsanız, gelenler sizin...

Kurallarda yazmayan kural yüzünden uçurulmak istemiyorsanız bu tarz yorumlar yapmayacaksınız. :)

Hala CHP'li olmak, garip. Ayrıca Özel'in böyle düşündüren şey Erdoğan mı? Özel'in kendisi.
Hocam fark ettiyseniz Erdoğan görüşmesinden sonra bir şeyler oldu bu adama yoksa seçimde kazanan özgür özel ile şu anki özgür özel bir değil. Evet CHP'liyim Erdoğan gidene kadar CHP'ye oy basmaya devam edeceğim.

Değerli canım hocam bak benim anlattığımı anlamamışsın Erdoğan'ın gitmesini o kadar çok istiyorum ki Özgür Özel ne derse desin ben gene oyumu CHP'ye vermek istiyorum ki Erdoğan gitsin arkadaş.
Bir insanın böyle bir ideolojisinin olmaması lazım. Kusura bakmayın ben ne Hüda Parla birlikte olan partiyi ne de DEM Partiyle birlikte olan partiyi savunurum. Birde ismin AtatükçüBirGenç. Yazık sana. İçerideki teröristleri destekleyenleri desteklemeye devam et. Atatürk bölücüleri destekler miydi?