Ha aşırı solcu olabilirim CHP'li olabilirim cumhurbaşkanlığı seçimine bağlı olarak hangi Erdoğan'a karşı aday kazanacak'sa ona veririm bu Ümit Özdağ'da olabilir Müsavat Dervişoğlu olabilir kim olursa olsun ona veririm yeter ki Erdoğan'dan kurturalım şu AKP Ampul'unu patlatalım arkadaş bıktık AKP'den artık. Yeter çekilin bırakın gidin arkadaş artık ülkeyi sömürdüğünüz yetmedi mi?
Detaylar
Kim cevapladı?mustaine
Üstün
Atatürkçülüğün böyle bir şey olduğunu sanmıyorum.Ha aşırı solcu olabilirim CHP'li olabilirim cumhurbaşkanlığı seçimine bağlı olarak hangi Erdoğan'a karşı aday kazanacak'sa ona veririm bu ümit özdağ'da olabilir müsavat dervişoğlu olabilir kim olursa olsun ona veririm yeter ki Erdoğan'dan kurturalım şu AKP Ampul'unu patlatalım arkadaş bıktık AKP'den artık. Yeter çekilin bırakın gidin arkadaş artık ülkeyi sömürdüğünüz yetmedi mi?
Atatürk'ü sevmek, seni Atatürkçü yapmaz.
Yahu arkadaş tamam Ümit Özdağ gibi milliyetçi adamı destekliyim hadi öyle olsun herkes size göre terörist zaten AKP'ye oy vermeyen herkesi terörist olarak görmekten vazgeçemediniz tamam Ümit Özdağ'a veririm cumhurbaşkanlığı seçimine bağlı olarak yeter ki Erdoğan gitsin bitirdiniz ülkeyi.Bir insanın böyle bir ideolojisinin olmaması lazım. Kusura bakmayın ben ne Hüda Parla birlikte olan partiyi ne de DEM Partiyle birlikte olan partiyi savunurum. Birde ismin AtatükçüBirGenç. Yazık sana. İçerideki teröristleri destekleyenleri desteklemeye devam et. Atatürk bölücüleri destekler miydi?
mustaine
Üstün
Terörist dediğim kişileri iyi biliyorsun. Demirtaş, Pervin Buldan v.s Sen bunları terörist olarak görmüyor musun?Yahu arkadaş tamam Ümit Özdağ gibi milliyetçi adamı destekliyim hadi öyle olsun herkes size göre terörist zaten AKP'ye oy vermeyen herkesi terörist olarak görmekten vazgeçemediniz tamam Ümit Özdağ veririm cumhurbaşkanlığı seçimine bağlı olarak yeter ki Erdoğan gitsin bitirdiniz ülkeyi.
Sen herkesi terörist olarak görüyorsun hocam. AKP'ye vermeyen herkese terörist diyorsun resmen sen. Evet onlar terörist fakat sen AKP dışında herkesi tüm partileri terörist olarak görüyorsun.Terörist dediğim kişileri iyi biliyorsun. Demirtaş, Pervin Buldan v.s Sen bunları terörist olarak görmüyor musun?
mustaine
Üstün
Of solcusun hata bende bir solcuyla neden laf dalaşına giriyorum ki?Sen herkesi terörist olarak görüyorsun hocam. AKP'ye vermeyen herkese terörist diyorsun resmen sen. Evet onlar terörist fakat sen AKP dışında herkesi tüm partileri terörist olarak görüyorsun.
Bir insanın böyle bir ideolojisinin olmaması lazım. Kusura bakmayın ben ne HÜDA PAR'la birlikte olan partiyi ne de dem partiyle birlikte olan partiyi savunurum. Bir de ismin atatükçübirgenç. Yazık sana. İçerideki teröristleri destekleyenleri desteklemeye devam et. Atatürk bölücüleri destekler miydi?
Ayrıca AKP HÜDA PAR ile anlaşmadı mı? Onlar da teröristlere destek vermişti.
Son düzenleyen: Moderatör:
Size göre herkes terörist. Dem parti terörist desen kabulum evet onlar terörist ama herkesi terörist olarak adlandıramazsın. En büyük törerist bana göre AKP FETÖ ile yan yana fotoğrafı var öcalana sayın diyen kardeşini TRT'ye çıkaran da AKP. HÜDA PAR ile ittifak kuran AKP'dir. HÜDA PAR da teröristlere destek vermiştir bunlara da sen terörist diyebiliyor musun? @mustaineOf solcusun hata bende bir solcuyla neden laf dalaşına giriyorum ki?![]()
Solcusun kanka yani geçmiş olsun.
mustaine
Üstün
Oraya yazmışım ya?Ayrıca AKP HÜDA PAR ile anlaşmadı mı? Onlar da teröristlere destek vermişti.
Yazdığım şeyi okuyamıyorsun.
Yahu arkadaş adamakıllı bir şey yazamıyorsun ki okuyalım. Neredeyse bana bile terörist damgası yapıştırmak için elinden geleni yapıyorsun siz AKP'liler hep böylesiniz, AKP'ye oy vermeyen karşı çıkan eleştiren nerede adam varsa onlara hep terörist fetöcü diyorsunuz. Halen gelmişsin burada bana solcuyum diye Atatürkçüyüm diye hakaret ediyorsun.Yazdığım şeyi okuyamıyor daha işte tam bir solcu belirtisi.
Hakaret de miyim de dalga geçiyorsun?
Yeni konular
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
-
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı