Yahu arkadaş adamakıllı bir şey yazamıyorsun ki okuyalım. Neredeyse bana bile terörist damgası yapıştırmak için elinden geleni yapıyorsun siz AKP'liler hep böylesiniz, AKP'ye oy vermeyen karşı çıkan eleştiren nerede adam varsa onlara hep terörist fetöcü diyorsunuz. Halen gelmişsin burada bana solcuyum diye Atatürkçüyüm diye hakaret ediyorsun.

Hakaret de miyim de dalga geçiyorsun?
Atatürkçüsün diye hakaret ettiğimi hatırlamıyorum sadece Atatürkçü kimliğini taşıyamıyorsun ve ben de sana bunu söyledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Atatürkçüsün diye hakaret ettiğimi hatırlamıyorum sadece Atatürkçü kimliğini taşıyamıyorsun ve ben de sana bunu söyledim.
En azından Atatürk'e ayyaş diyen Atatürk'ü bize unutturmaya çalışan gençliğe hitabeyi ve andımızı kaldıran Atatürk düşmanı olan bir partiyi AKP hükümetini tutmuyorum.

En azından Atatürk'e ayyaş diyen Atatürk'ü bize unutturmaya çalışan gençliğe hitabeyi ve andımızı kaldıran Atatürk düşmanı olan bir partiyi AKP hükümetini tutmuyorum.
E tamam ne güzel işte. AKP'yi tut diyen mi var? Bu forumda senle şu an yaptığımız kavgayı AKP'lilerle de yaptım merak etme. Kanıt iste atayım.

E tamam ne güzel işte. AKP'yi tut diyen mi var? Bu forumda senle şu an yaptığımız kavgayı AKP'lilerle de yaptım merak etme. Kanıt iste atayım.

Sen bana diyorsun solcu işte solcular böyle okumayı bilmiyor etmiyor deyip dalga geçiyorsun. Atatürkçü müsün sen deyip dalgaya alan sen değil misin? Fakat sen de benim ne demek istediğimi anlamıyorsun, ben diyorum ki tamam herkes teröristse AKP'ye oy vermeyen senin gözünde Ümit Özdağ'a verelim cumhurbaşkanlığı seçimine bağlı olarak CHP çok oy alamazsa o kazansın. Yeter ki Erdoğan gitsin. Ümit Özdağ'a da terörist de bayılırım şuracıkta. :D Yani ben bir Atatürkçü olarak Atatürk düşmanı AKP partisini sevmiyorum kardeş umarım anlamışsındır konuyu fazla uzatmayalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bana diyorsun solcu işte solcular böyle okumayı bilmiyor etmiyor deyip dalga geçiyorsun. Atatürkçü müsün sen deyip dalgaya alan sen değil misin? Fakat sen de benim ne demek istediğimi anlamıyorsun, ben diyorum ki tamam herkes teröristse AKP'ye oy vermeyen senin gözünde ümit özdağ'a verelim cumhurbaşkanlığı seçimine bağlı olarak CHP çok oy alamazsa o kazansın. Yeter ki Erdoğan gitsin. Ümit özdağ'a da terörist de bayılırım şuracıkta. :D yani ben bir atatürkçü olarak Atatürk düşmanı AKP partisini sevmiyorum kardeş umarım anlamışsındır konuyu fazla uzatmayalım.

Dostum hata sende hala sana AKP'li olduğunu söylediğim kişi ile tartışıyorsun, gereksiz bir hareket sadece kendini yoruyorsun.

Kardeş işte elini kolunu sallayanı alırsa ülkeye entegre ve uyum sağlaması için ders vermezsen böyle kelimeler sarfeder. Daha bizim laik bir ülke olduğumuzdan haberi yok suriyelinin.
Dostum hata sende hala sana AKP'li olduğunu söylediğim kişi ile tartışıyorsun, gereksiz bir hareket sadece kendini yoruyorsun.
Cansın teşekkür ederim çok haklısın.

Tamam abicim çok rahatsızsa s**tir gitsin. Girmekten kolayı çıkmak zaten.
Kardeş çıkmıyor ki gitmiyorlar ki o kadar laf saydık sarfettik videoda ki bacılarımızda onca laf saymış gitmiyorlar ne yapalım daha? Ülkemizin laik olduğundan bile haberi yok baksana.
Bunun gibilere var ya aslında yapılacak bir şey varda forumda söyleyemiyorum siz anladınız.
Vallahi hocam çok laf saydık sarfettik gitmiyorlar ki. Senin söylecegin şey bile suriyelinin bir kulağından girer bir kulağından çıkar. Bir türlü gitmek bilmiyorlar ki daha ülkemizin laik bir ülke olduğundan bile haberi yok.

Son düzenleme:
Kardeş çıkmıyor ki gitmiyorlar ki o kadar laf saydık sarfettik videoda ki bacılarımızda onca laf saymış gitmiyorlar ne yapalım daha? Ülkemizin laik olduğundan bile haberi yok baksana.

Vallahi hocam çok laf saydık sarfettik gitmiyorlar ki. Senin söylecegin şey bile suriyelinin bir kulağından girer bir kulağından çıkar. Bir türlü gitmek bilmiyorlar ki daha ülkemizin laik bir ülke olduğundan bile haberi yok.

Bu dünyada çinlilerden sonra en nefret edilecek bir ırk varsa gerçekten araplar :D atam bunları boşu boşuna sevmemezlik etmemiş.