Yazık gençlere cidden! Sana kim ne yetki veriyorsa kullanacaksın tamam, sende emir kulusun ama fazla bu bir grup genç sana ne zararı var?

Yazık gençlere cidden! Sana kim ne yetki veriyorsa kullanacaksın tamam, sende emir kulusun ama fazla bu bir grup genç sana ne zararı var?
Anayasa'nın 34.maddesini bilmeyen adamlar gelip 'Eylem kanunsuzdur.' diyor. Mesela yani.
Bu arada METU'nun bu kadar sessiz kalmasının da bu işlerin buraya gelmesinde etkisi var, 'Devrim' dediğin anda bu adamlar bi anda ateşlenirdi ama Hayalistancı yeni doğmuş orangutan zêkasına sahip kişileri gidip eylem komitesi diye başlarına geçirdikleri için ses çıkaramıyolar. ODTÜ faaliyete geçse şu eylemlerin 10 katını görürüz de işte...

Keşke şu güç gösterilerini, denetim vb. şeyleri mafyatik takılan mekan sahiplerine, öğrenciye artistlik yapan lise terk kapı güvenliklerine, trafik gibi konularda da gösterseler Eskişehir üzerinde. Onlarca şehirde yaşadım bu kadar denetimsiz ve torpilin döndüğü başka şehir görmedim.

Polis arkadaşlarım vardı. Sınıf grubuydu. Onlarla tartıştım diye beni gruptan attılar XD
Onların, polis arkadaşlarımın, da haklı olduğu bir taraf vardı; arkadaşlarının üstüne kezzap atılıyormuş sürekli, fotoğraf attılar.
Ama işte duygusal olarak hareket ettikleri için genel bütünü göremediler ve tartışma çıktı.

Şahsi düşüncem şu ki, [mesajın bu bölümü ve bundan sonraki bölümleri yazarı tarafından kendisini korumak için sansüre uğratılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.]

Emir kullarının çoğunluğuna artık saygı duymamak lazım.

1000026947.webp