Yer
Little Saint James
Son düzenleyen: Moderatör:
1760268821181.webp

Şu saçma sapan doğrulama sistemi ne yaparsam yapayım başarısız dediği için girip bakamıyorum ancak güzel fırsat.

Kupon ve puanlar ile 130'a geliyor kablo.

Kargo garantisini de seçmişim ben, seçmeyince o fiyata geliyor.

Aynı isim ile aynı adrese ikisini de sipariş versem sorun olur mu?

Son düzenleme:
Kupon ve puanlar ile 130'a geliyor kablo.

Kargo garantisini de seçmişim ben, seçmeyince o fiyata geliyor.

Aynı isim ile aynı adrese ikisini de sipariş versem sorun olur mu?
Farklı hesap aç 2 tane sorun olmaz daha da garantiye almak istersen birini başka telefondan sipariş ver.

Farklı hesap aç 2 tane sorun olmaz daha da garantiye almak istersen birini başka telefondan sipariş ver.

İkisini de aynı adrese sipariş verdim sıkıntı çıkmasın diye adres kısmına birine cadde diğerine CD falan yazdım inşallah sıkıntısız gelir. Bu yurt dışı alışverişlerde en sevmediğim şey evde yoksam kapıya bırakmıyorlar ve şubeye illa kendimin ya da 1. dereceden akrabamın falan gidip alması gerekiyor. Şubelerde genelde şehrin diğer ucunda.

İlk puan nasıl alınıyor? Kargo ve vergi yok mu? Shein tecrübem hiç yok temu ve aliexpress kullandım sadece. Kargo garantisi ne demek? Rehber gibi bir içerik var mı?

İlk puan nasıl alınıyor? Kargo ve vergi yok mu? Shein tecrübem hiç yok temu ve aliexpress kullandım sadece. Kargo garantisi ne demek? Rehber gibi bir içerik var mı?
Sag altta hesap var ona bas sonra da puan yazıyor ona tıklayınca maıl dogrulama ve bırkac soru soruyor boyle 120 puan gelıyor. Kargo garantısını de kapat.

İlk puan nasıl alınıyor? Kargo ve vergi yok mu? Shein tecrübem hiç yok Temu ve AliExpress kullandım sadece. Kargo garantisi ne demek? Rehber gibi bir içerik var mı?

Profil kısmında ilgi alanı seçme var oradan 20 puan mail doğrulamaya da 100 puan veriyor. İlk alışverişe özel kupon var ek olarak puan var kargo garantisini de seçmezseniz bu fiyatlara geliyor kargo garantisi de kargo sırasında ürüne bir şey olursa satıcı ürünü yeniden gönderiyormuş koşulsuz öyle bir şey.

Sag altta hesap var ona bas sonra da puan yazıyor ona tıklayınca maıl dogrulama ve bırkac soru soruyor boyle 120 puan gelıyor. Kargo garantısını de kapat.

Profil kısmında ilgi alanı seçme var oradan 20 puan mail doğrulamaya da 100 puan veriyor. İlk alışverişe özel kupon var ek olarak puan var kargo garantisini de seçmezseniz bu fiyatlara geliyor kargo garantisi de kargo sırasında ürüne bir şey olursa satıcı ürünü yeniden gönderiyormuş koşulsuz öyle bir şey.
Cevaplar için teşekkürler. Peki vergi ve kargo dahil mi bahsedilen 30 TL-60 TL fiyatlara? Temu gibi alışveriş alt sınırı vs var mı?