Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alt sınır yok, vergi ve kargo dahil bu fiyattalar. 2 hesap açtım 2'sinden de sipariş verdim toplam 95 TL tuttu iki ürün. Aslında birkaç hesap daha açıp alasım var ama zaten evde bir sürü kablo ve adaptör var fiyatı uygun diye aldığım.
Eki Görüntüle 192103
Türkiye yok? Neyi yanlış yapıyorum anlamadım ki... 120 puanı aldım ama sepette kargo ile 32 USD oluyor ve daha önemlisi Türkiye yok...
DPI falan açık olabilir mi acaba, bende ülkeyi otomatik Türkiye seçti.
Bugün Aras Kargo'dan SMS geldi, kargo araca yüklenmiş İstanbul'dan Amasya'daki şubeye geliyor şu anda. Tahmini teslimat 24 Ekim gösteriyor Aras Kargo ile geleceği yazıyor. Normalde 1 ayda falan gelirdi buraya yurt dışından kargolar bu hızlı geldi. Gelince ürünler hakkında görüşlerimi aktarırım.
Kablo bugün geldi, adaptör gelmedi. Kablo çok kaliteli diyebilirim, watt değerini doğru ölçüyor ve yapısı falan çok güzel. Türkiye'de satılan 400-500 liralık kablolar kalitesinde bence.
Adaptör de geldi, bu da kalite olarak eh işte kabloyu daha çok beğendim bu da 150-200 eder. Ama kargoda poşeti yırtılmış, ürünün dışı zarar görmüş sürtünmeden ötürü ve poşet falan çok kirli tozluydu belki de iade ürün gönderdiler ama 30 lira olduğundan iade ile uğraşmayacağım.