Detaylar
Kim cevapladı?FRiVZ
Uzman
Dermatolog Kadriye Akar'ı yıllardır takip ederim ve yüzümdeki gerek yüzeysel gerek et benlerini aldırmak isteyeceğim tek insandı.
Kendisine hiçbir zaman param olmadığı için gidememiştim ve param olduğu bir dönem ise İstanbul'dan artık Konya'ya taşınmıştı.
Param olduğunda Konya'ya gideceğim İstanbul'dan sırf benlerimi aldırmak için.
Benlerini aldırmak zararlı değildir, tam aksine hayat kurtarır. Geçmiş yıllarda da çokça insan benleri kanser yaydığı için hayatını kaybetmiştir.
Benler iyi huylu ve kötü huylu olarak ikiye ayrılır.
Kötü huylu benler ise estetik değil cerrahi yöntemle alınır.
Kötü huylu olmayan benler ise estetik amaçlı ve cerrahi yöntem olmadan da alınabilir.
Plastik cerrahlar ve dermatologlar bu işlere baya ilgili ama ben değerlendirme konusunda Cildiye uzmanları olduğundan Dermatologları önde tutarım.
Kısacası, gerek sağlık açısından, gerek estetik açıdan, gerek psikolojik açıdan benlerini aldırabilirsiniz.
Kendisine hiçbir zaman param olmadığı için gidememiştim ve param olduğu bir dönem ise İstanbul'dan artık Konya'ya taşınmıştı.
Param olduğunda Konya'ya gideceğim İstanbul'dan sırf benlerimi aldırmak için.
Benlerini aldırmak zararlı değildir, tam aksine hayat kurtarır. Geçmiş yıllarda da çokça insan benleri kanser yaydığı için hayatını kaybetmiştir.
Benler iyi huylu ve kötü huylu olarak ikiye ayrılır.
Kötü huylu benler ise estetik değil cerrahi yöntemle alınır.
Kötü huylu olmayan benler ise estetik amaçlı ve cerrahi yöntem olmadan da alınabilir.
Plastik cerrahlar ve dermatologlar bu işlere baya ilgili ama ben değerlendirme konusunda Cildiye uzmanları olduğundan Dermatologları önde tutarım.
Kısacası, gerek sağlık açısından, gerek estetik açıdan, gerek psikolojik açıdan benlerini aldırabilirsiniz.
2 tane et beni aldırdim birisi koltuk altında digeri karnımın solundaydı. Karnımın sol tarafindaki surekli iltihap yapiyordu cok rahatsiz ediyordu şişiyordu çunkü kıl cikiyordu ucundan surekli. Gittim aldırdim ikisini de cerrahi yöntemle rahatladım. 5 dakika surmedi almasi basit bir islem tavsiye ederim. Zorunluydu benimkiler cok çok rahstsiz ediyordu mental olarak da yoruyordu beni. Cildiyeye randevunu al en yakin zamanda.
FRiVZ
Uzman
Hocam, benim de koltuk altımda ve kolumun ortalarının iç kısmında büyük et benleri var. Bu konu hakkında sizinle özelden görüşmek isterim. Bir yerden iletişime geçebilir miyim? Instagram DM gibi.2 tane et beni aldırdim birisi koltuk altında digeri karnımın solundaydı. Karnımın sol tarafindaki surekli iltihap yapiyordu cok rahatsiz ediyordu şişiyordu çunkü kıl cikiyordu ucundan surekli. Gittim aldırdim ikisini de cerrahi yöntemle rahatladım. 5 dakika surmedi almasi basit bir islem tavsiye ederim. Zorunluydu benimkiler cok çok rahstsiz ediyordu mental olarak da yoruyordu beni. Cildiyeye randevunu al en yakin zamanda.
Yetkililer sorun etmeyecektir diye düşünüyorum çünkü hayati bir konu benim için.
Hocam, benim de koltuk altımda ve kolumun ortalarının iç kısmında büyük et benleri var. Bu konu hakkında sizinle özelden görüşmek isterim. Bir yerden iletişime geçebilir miyim? Instagram DM gibi.
Yetkililer sorun etmeyecektir diye düşünüyorum çünkü hayati bir konu benim için.
Hocam cildiyeye gitmen daha dogru olur yani. Bende senin gibi doktora anlattim derdimi 1 hafta sonra gel alalim dedi ve olay bitti.
MHRS'den randevu talebi olustur sira olmayabilir hemen orada bir bildirim veriyor sira olunca mesaj atiyor onu kabul et hemen al randevunu git. 5 dakikada aliyor doktor. Aldirmak istiyorum de. Benimkisi her tras esnasinda kaniyordu surekli ve aşırı rahatsiz ediyordu neredeyse kendim kesip alacaktim o derece bir rahatsizlik veriyordu. Karnimin solundaki de surekli iltihap oluyordu sisiyordu aldirdim rahatladim. Onca sene neden beklemisim diye kendime kizdiydim keske çocukken aldirsaydim.
FRiVZ
Uzman
Hocam cildiyeye gitmen daha dogru olur yani. Bende senin gibi doktora anlattim derdimi 1 hafta sonra gel alalim dedi ve olay bitti.
MHRS'den randevu talebi olustur sira olmayabilir hemen orada bir bildirim veriyor sira olunca mesaj atiyor onu kabul et hemen al randevunu git. 5 dakikada aliyor doktor. Aldirmak istiyorum de. Benimkisi her tras esnasinda kaniyordu surekli ve aşırı rahatsiz ediyordu neredeyse kendim kesip alacaktim o derece bir rahatsizlik veriyordu. Karnimin solundaki de surekli iltihap oluyordu sisiyordu aldirdim rahatladim. Onca sene neden beklemisim diye kendime kizdiydim keske çocukken aldirsaydim.![]()
İz kaldı mı hocam? Dikiş atılsa da iz kalmayabiliyormuş. Hatta iki tane et beni aldırmıştınız. İki yerde de iz var mı? Merak ettim.