Ethernet görünmüyor

Ethernet kablosunu söktüm, taktim ve bağdaştırıcı seçeneklerinde görünmüyor. Driver sildim, yukledim vs. diğer disklerden birine format attim ama halen yok. Bozuldu mu?

Router'ı çıkardım, onu kısa bir Ethernet kablosuyla bağladım ve yine PC bağlantı yerinde ışık yanmıyor. Sadece tak-çıkar yaptım ve zortladi Servis yolu gözüktü.

Ayrıca BIOS değişimi ve bağlantı ayarlarını sıfırlama gibi seçenekler de işe yaramadı.
Aygıt Yöneticisi altında gözükmüyorsa BIOS sıfırlayıp deneyin.
Giriş tarafından ışık gelmiyorsa muhtemelen bozmuşsunuzdur hocam. Başka bir kablo ile deneyin bu sefer.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sisteminde aygıt görünmüyorsa, güncel driver yükleneme rağmen görünmüyorsa, BIOS güncellemeye/sıfırlamaya rağmen hala çözülmüyorsa muhtemelen bozulmuştur.

Benzer bir durumu yaşadım ve maalesef çözülmediği için yeni bir ethernet kartı satın aldım.

PCIe x1 slotuna takabileceğin bir ethernet kartı satın alarak kullanabilirsin.

Usb to Ethernet alacağım ya da servise vereceğim. Diğer slot ekran kartının altında kalıyor.

Guncelleme: Garantisi bitmişti ama yinede servise gonderdim. Ucretsiz olarak tamir etmişler, herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…