Ozi2658

Becerikli
Arkadaşlar telefonum internete bağlıyken böyle bir sorun yok fakat elektrikciden aldığım Ethernet kablosu kopup duruyor. 30 dakikada bir 10 saniye tarzı bir süre diyebiliriz. 12 metre aldım fakat çok büyük geldi kabloları da saklama tarzı bir şey yaptım ayağıma takılmasın diye birazını birbirine bantladım yapışık dursunlar diye ondan mı oluyor?

Kabloda herhangi bir zede olup olmadığını ve de uçları kontrol edin. Uçların fotoğrafını atabilirsiniz. En son çare aldığınız yere götürüp, tester cihazı ile 8/8 sayıp sayamadığını kontrol ettirebilirsiniz.

Sanırım evet. Tahminimce Ethernet kablosu yerinden çıkıyor kablolar yerinden oynayınca.
Hocam Aygıt Yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarınızı bir kontrol edin. Güncel değilse güncelleyin. Harici olarak telefonda internetiniz kesilmediğine göre, modemde bir sorun olmadığını varsayıyorum. Yeni bir ethernet kablosu alana kadar telefondan mobil verinizi usb ile kasaya bağlayıp o şekilde kullanmayı deneyebilirsiniz. Hem o şekilde internet kopuyor mu görmüş olursunuz. Böylece sorun ethernet kablosunda mı değil mi netleşir.

Son düzenleme: