Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Yok onu Harras için demiştim. Ben çok tat olarak ayırt etmiyorum ya. Filtre kahve ile hepsi gidiyor : )Bence de seker orani bir tik daha dusuk olsa iyi olurdu fakat bu haliyle de fena degil Eti Karam Bitter.
Bitter çikolata tercih ederseniz %80 kakao oranı veya üstünü tercih edin mümkünse, kakao oranı arttıkça şekeri de az oluyor çünkü. Ben şahsen %85 orana sahip olanı yiyorum günde ortalama 10-15 gram. Bayağı acı ama şeker oranı düşük. Diyabet oranları çok yüksek memlekette, dikkat etmemiz lazım.
Uygun fiyatlı tavsiyeniz var mı hocam? Bitteri yüksek olması daha fazla yemeye de engel oluyor aslında bu açıdan da iyiBitter çikolata tercih ederseniz %80 kakao oranı veya üstünü tercih edin mümkünse, kakao oranı arttıkça şekeri de az oluyor çünkü. Ben şahsen %85 orana sahip olanı yiyorum günde ortalama 10-15 gram. Bayağı acı ama şeker oranı düşük. Diyabet oranları çok yüksek memlekette, dikkat etmemiz lazım.
Uygun fiyatlı tavsiyeniz var mı hocam? Bitteri yüksek olması daha fazla yemeye de engel oluyor aslında bu açıdan da iyi![]()
Vallahi ben şu anlık bunu yiyorum, denemek için aldım BİM'den, hiç fena değil. Günde 2 kareden fazla yemeyin, 1 kare bile yeterli. Özellikle tavsiye ettiğim bir marka yok, ben de yeni yemeye başladım.
Bim biraz ürkütmedi değilVallahi ben şu anlık bunu yiyorum, denemek için aldım BİM'den, hiç fena değil. Günde 2 kareden fazla yemeyin, 1 kare bile yeterli. Özellikle tavsiye ettiğim bir marka yok, ben de yeni yemeye başladım.
Eki Görüntüle 245526
Bu arada bittere fazla alıştım. Bir tane çikolatalı denedim az önce bu ne dedim çok şekerli geldi.
Bim biraz ürkütmedi değilFiyat nedir trendyolda 267 lira diyor. Ama az yenileceği için tüketim süresini de düşersek belki diğerlerine yetişir
Bu arada bittere fazla alıştım. Bir tane çikolatalı denedim az önce bu ne dedim çok şekerli geldi.
Hocam 79 TL'ye aldım en son. Üstüne zam geldi mi bilmiyorum ama bir bakın isterseniz.