Çiğköfteden daha sağlıklı en azından. Mısır ve pirinç patlağının tadı hoşuma gitmiyor. Yulaf hazırlama imkanım yok. Marketten hazır şekilde alabileceğim başka bir şey var mı?
Amaç zaten tok tutması. Kalori açığı bırakmam gerekiyor fakat 3 öğün beslenerek yapmak bayağı zor oluyor. O yüzden öğle yemeğini es geçmeye çalışıyorum.
11 gram protein değeri 100 gramlık paket için geçerlidir. Buradaki tüm değerleri kabaca üçe bölerek sonuçlara ulaşabilirsin. Öğün yerini tutmaz kesinlikle, daha ziyade tatlı niyetine arada tüketilebilir. Götürebiliyorsan evden beslenme kabı falan götürmeni öneririm.
11 gram protein değeri 100 gramlık paket için geçerlidir. Buradaki tüm değerleri kabaca üçe bölerek sonuçlara ulaşabilirsin. Öğün yerini tutmaz kesinlikle, daha ziyade tatlı niyetine arada tüketilebilir. Götürebiliyorsan evden beslenme kabı falan götürmeni öneririm.
Evden götürmem zor. Rıders markasının protein barını gördüm. Ona da bakabilir misiniz? Öğün yerini tutmasına gerek yok. Biraz açlığı gidersin bir de radyoaktif madde gibi olmasın yeter.
Protein değerini önemli olduğu için yazmadım. Arkadaşın attığı bilgilerle uyuşmadığı için referans olarak yazdım.