Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

683

Yetkin
Makaleler
3
ETS 2 çalışıyor ama herhangi bir açık ekran vs. yok. Sorun neden kaynaklanıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyun açılmadan önce bana başlatma seçeneği seç diyor, onunla alakası var mı emin değilim.

Play Euro Truck Simulator 2
Launch with DirectX11 (64-bit)
Launch with OpenGL (64-bit)
Launch in safe mode (64-bit)
Play Euro Truck Simulator 2 (32 Bit)
Launch with DirectX11 (32 Bit)
Launch with OpenGL (32 Bit)
Launch in safe mode (32 Bit)

Sistem özellikleri:

• Intel Core i3 CPU 540
  • Intel HD Graphics (i3 Core)
  • Kingston 1333 MHz 8 GB RAM
  • Gigabyte Technology H55M-S2H
  • Kioxia Exceria SATA 240 GB SSD
  • Seagate Barracuda 500 GB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun büyük ihtimalle @001 'in söylediği gibi, artık 1.36 sürümünden itibaren ETS 2'de DirectX 9 desteği kaldırıldı. Steam'de oyuna sağ tıklayıp "Özellikler >> Betalar >> Beta Katılımı" bölümünden "temporary_1_35"i seçerseniz oynayabileceğinizi düşünüyorum ancak bu da oyunun 2019'da çıkmış bir sürümü.

ets 2 betalar 1.35.webp
ETS 2 çalışıyor ama herhangi bir açık ekran vs. yok. Sorun neden kaynaklanıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyun açılmadan önce bana başlatma seçeneği seç diyor, onunla alakası var mı emin değilim.

Play Euro Truck Simulator 2
Launch with DirectX11 (64-bit)
Launch with OpenGL (64-bit)
Launch in safe mode (64-bit)
Play Euro Truck Simulator 2 (32 Bit)
Launch with DirectX11 (32 Bit)
Launch with OpenGL (32 Bit)
Launch in safe mode (32 Bit)

Sistem özellikleri:

• Intel Core i3 CPU 540
  • Intel HD Graphics (i3 Core)
  • Kingston 1333 MHz 8 GB RAM
  • Gigabyte Technology H55M-S2H
  • Kioxia Exceria SATA 240 GB SSD
  • Seagate Barracuda 500 GB HDD
Dosya bütünlüğünü doğruladınız mı?

Bu seçenekte işe yaramadı, oyunu daha bugün PC'ye yeni yükledim ilginç.
Daha onceden aciliyor muydu? OpenGL 4.1 ve uzeri veya DirectX 11 destekli bir ekran karti gerekli. Kullanmaya calistiginiz GPU'nun en fazla OpenGL 2.1 ve DirectX 10.1 destegi var.

Sorun büyük ihtimalle @001 'in söylediği gibi, artık 1.36 sürümünden itibaren ETS 2'de DirectX 9 desteği kaldırıldı. Steam'de oyuna sağ tıklayıp "Özellikler >> Betalar >> Beta Katılımı" bölümünden "temporary_1_35"i seçerseniz oynayabileceğinizi düşünüyorum ancak bu da oyunun 2019'da çıkmış bir sürümü.

ets 2 betalar 1.35.webp

Çözüm