Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
ReShade'nin bütün kalıntılarını silin, Steam üzerinden oyun dosya bütünlüğünü denetleyin.
Hocam Snowy Moon grafik modunu sildim düzeldi.
Ömer_Yeter
Yetkin
Bu kadar benzer sorunlar yaşamamız beni oldukça kötü hissettirdi hocam.
Öncelikle tekli oynarken mi oluyor, yoksa konvoyda mı? Ya da TruckersMP'de mi? Bu detay önemli.
- Makaleler
- 4
Remaster edilen şehirlerde çok daha fazla asset var. Daha detaylı modeller, daha büyük şehirler. Yeni kamyonlar da aynı şekilde daha detaylı. Ama bunu oyun motoru kaldıramıyor artık. Geliştiriciler performans sorununu çözmek yerine saçma saçma şeyler ekledikleri için çözüm gelmiyor. Oyun motorlarının DX12 ve Vulkan'a güncellenmesi lazım ki güncel ekran kartları bu kadar asseti kaldırabilsin.
Öncelikle tekli oynarken mi oluyor, yoksa konvoyda mı? Ya da Truckers MP'de mi? Bu detay önemli.
Hepsinde oluyor ve ayrıca sadece 1. şahıs bakışta düşüyor.
ŞenolGüneş
Uzman
Başka tır ve dorse kullanmayı denediniz mi? Ram kaynaklı veyahut işlemci sıcaklığı kaynaklı bir sorun olabilir. Sıcaklık değerleri oyun içindeyken nasıl?
Başka tır ve dorse kullanmayı denediniz mi? RAM kaynaklı veyahut işlemci sıcaklığı kaynaklı bir sorun olabilir. Sıcaklık değerleri oyun içindeyken nasıl?
Her savede oluyor denedim. Ayrıca eskiden olmuyordu. GPU 52 derece CPU 62 derece.
Sistemim:
AMD Ryzen 5 7500F.
ASUS Prime RX 9060 XT 16 GB OC.
ASUS Prime B650M-R
32 GB (2x16 GB) Crucial Pro DDR5 5600MHz.
Crucial P3 Plus 1TB NVMe M.2 SSD.
Xigmatek Master X II Pro + 750W 80+ PSU.
Talha Yiğit
Yetkin
ekstra kullandığınız 3. parti yazılım vs var mı ? örn reshade vs
Ekstra kullandığınız 3. parti yazılım vs var mı? Örneğin ReShade vs.
ReShade var ama açık değil.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-