GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. ETS 2'de hilesiz save kasıyorum. Ana garajımı büyük yapıp şoför doldurdum. Şimdi bir tane daha garaj alacağım ama nereden alacağıma karar veremedim. Ana garajım Amsterdam'da. Bütün harita açık. Şimdiden teşekkürler.

Hocam benim de normalde param bayağı oluyor da şu an borç var 400000 euro. Onu ödemem lazım. Garaj alacağız diye batmayalım :D

Benim para 600milyon civarı. Hedefim 1milyar euro. Ana garajım baştan Tekirdağ'dı, sonra hoşuma gittiği için Estonya'ya taşıdım. Ama ikinci garaj olarak arkadaşların dediği gibi Almanya iyi iş yapıyor iyi para basıyor. Sonralar ilerledikçe İtalya alabilirisn ilaç taşımakta iyi kazandırıyor ama soğuk hava dorsesi lazım.

Benim para 600milyon civarı. Hedefim 1milyar euro. Ana garajım baştan Tekirdağ'dı, sonra hoşuma gittiği için Estonya'ya taşıdım. Ama ikinci garaj olarak arkadaşların dediği gibi Almanya iyi iş yapıyor iyi para basıyor. Sonralar ilerledikçe İtalya alabilirisn ilaç taşımakta iyi kazandırıyor ama soğuk hava dorsesi lazım.

Hocam naptınız 600 milyon ne :D benim 1900 saatim var 1 milyon bile yok. Gerçi bu profil yeni de neyse.

316 saatim var. Hileye gerek yok. İşin püf noktaları var. Bilmeyenler için yazayım: Oyun da Türkiye'deki gibi faize para yatırarak kısa sürede zengin olma yolu açık değil. Bitcoin, mining te yok oyunda. Baştan çok çalışman lazım. En çok para getiren işleri alman daha iyi. Para geldikçe bunu iyi değerlendirmen lazım. Önce altındaki araç iyi olmalı ki; kaza az olsun ki malı sağ salim zamnında teslim et. Araç iyi olursa yakıt ve tamir masrafların az olur. Sonra zamanla iyi yerlerde birkaç garaj ve şoförler. Garajların çoğaldıkça ve çalışmaya başladıkça işler kolaylaşıyor. Oyunda bildiğim en ucuz reno tırlar. Onların en gelişmişini almaya çalışarak şoförlerine tahsis edebilirsiniz. Benim kullandığım tır Mercedes en üst seviye ve modifiye edilmiş. 960 lt benzin deposu var 16 vites ve kullanımı çok raghat. Kaza riski çok daha az. Zamanla 300 küsur aracın ve şoförün olduğunda artık para kasma yöntemini uygulamaya geçebilirsin. Oyunda bildiğin gibi keşfetme noktaları, keşfedilmemiş şehirler vs var. Bunları şoför sınırını doldurup artık şoför alamaz duruma gelinceye kadar erteleyebilirsin. İşçi bulma kurumundan şoför alamaz duruma geldiğinde artık iş almak yerine keşfe çıkabilirsin. Oyunda uyuma/dinlneme noktaları var biliyorsun. İş aldığında çok dinlenirsen bu noktalarda teslimat gecikir. O yüzden sadece keşfe çıktığında ve biraz yorulduğunda bu uyuma noktalarına uğra. Ve oralarda sana 'burası dinlenme yeri artıkancak yorgun değilsin" uyarısı gelene kadar dinlen. Yani 3 kere 'enter' tuşuna bas. Bu yaklaşık 1 gününü geçirmen demektir. Şoförlerin becerisi yükseldikçe garajların zamanla günde 1 milyon civarı kar bırakabilir. Benim şimdi garajların hepsi gelişmiş. Ve hepsinde 5 tır var. Sadece yeni aldığım greece ve balkanlar DLCsinde hepsi dolu değil. Üşendim yani sıkıldım tır alırken. Bir kerede 5 tır alma fonksiyonu ekleseler iyi olur oyuna. Yoksa tek tek çok yoruyor. Bir de bütün garjları tır ve dorse doldurdun diyelim. Yine de muazzam para kalıyor. Para bir işe yaramayınca oyun sıkıyor. Amacın kalmıyor. Şu topladığım arta kalan paralarla mesela 100 milyon avroya iş yaptığımız fabrikaları tesisleri satın alabilsek güzel olurdu. Ufak tırla başladığımız bu macerada holdingleşsek fena olmazdı. 'BARTEK HOLDİNG A.Ş.' :). Yani oyunda amacımız olurdu. 100 saat 1000 saat değil; 10bin saat bile devirenler olurdu. İNŞALLAH GELİR BU GÜNCELLEME.

Hocam naptınız 600 milyon ne :D benim 1900 saatim var 1 milyon bile yok. Gerçi bu profil yeni de neyse.

birkaç resim de attım.steamde 316 saat yazıyor burda 200 küsür.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    184,1 KB · Görüntüleme: 64
  • 2.webp
    2.webp
    417,3 KB · Görüntüleme: 68
  • 3.webp
    3.webp
    339,2 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme: