emirhan61

Uzman
Arkadaşlar merhaba bende Victus i7 13700H, RTX 3050 6 GB ekran kartı, 32 GB RAM'li laptop var. ETS 2 oynarken kaplamalwr çok heç yüklenşyor arabalar dibime gelince şekilleri ortaya çıkıyor onun dışında sadece bir nesne gözüküyor nasıl düzeltirim? Ayrıca ekran kartım GeForce Experience'ye göre %44 görev yöneticisine göre de %55 kullanılıyor

Arkadaşlar merhaba bende Victus i7 13700H RTX 3050 6 GB ekran kartı 32 gv RAM'li laptop var. ETS 2 oynarken kaplamalwr çok heç yüklenşyor arabalar dibime gelince şekilleri ortaya çıkıyor onun dışında sadece bir nesne gözüküyor nasıl düzeltirim? Ayrıca ekran kartım GeForce Experience'ye göre %44 görev yöneticisine göre de %55 kullanılıyor

Tüm ayarlar en yüksekte şu anda. 2 3 ay önce %85 üzeri oluyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
arabalar dibime gelince şekilleri ortaya çıkıyor
Bu, oyunun Ai araçları yüklerken sizin mesafinizi dikkate almasından dolayı. Sanırsam bu 1.43 ile hayatımıza girmişti. Bunun yararı ise uzaktaki araçların performans düşüşünü önlemek. Bu tek araçlara mı yoksa tüm kaplamalara mı uygulandı onu bilmiyorum maalesef.
Çalışma şekli ise 50 metreden sonra 1. lod, 80 metreden sonra 2. lod, 110 metreden sonra 3. lod şeklinde. Yani 50 metreye kadar en kaliteli, sonra 80'e, sonra 110'a ve 110'dan sonrakiler ise en kalitesiz modeller.
En azından bu kısmın çözümü ise yok diye biliyorum.

Bu, oyunun Ai araçları yüklerken sizin mesafinizi dikkate almasından dolayı. Sanırsam bu 1.43 ile hayatımıza girmişti. Bunun yararı ise uzaktaki araçların performans düşüşünü önlemek. Bu tek araçlara mı yoksa tüm kaplamalara mı uygulandı onu bilmiyorum maalesef.
Çalışma şekli ise 50 metreden sonra 1. lod, 80 metreden sonra 2. lod, 110 metreden sonra 3. lod şeklinde. Yani 50 metreye kadar en kaliteli, sonra 80'e, sonra 110'a ve 110'dan sonrakiler ise en kalitesiz modeller.
En azından bu kısmın çözümü ise yok diye biliyorum.
Render mesafesini oyun ayarlarından arttırdınız mı?
şunu fark ettim. oyunu açınca bir süre ekran kartı kullanımım %99 oluyor, fps im 60 65 arası oluyor ve kaplama sorunu olmuyor. Bir süre sonra ekran kartı kullanımım %44 e düşüyor ve fps im 45 50 arası oluyor ve bu zaman kaplama sorunu oluyor. eskiden bu sorun yoktu 1 ay kadar zamandır var acaba neden olur? Sıcaklığa baktım sorun yok içinde de virüs de yok kaspersky kullanıyorum ekstra olarak

şunu fark ettim. oyunu açınca bir süre ekran kartı kullanımım %99 oluyor, fps im 60 65 arası oluyor ve kaplama sorunu olmuyor. Bir süre sonra ekran kartı kullanımım %44 e düşüyor ve fps im 45 50 arası oluyor ve bu zaman kaplama sorunu oluyor. eskiden bu sorun yoktu 1 ay kadar zamandır var acaba neden olur? Sıcaklığa baktım sorun yok içinde de virüs de yok kaspersky kullanıyorum ekstra olarak
Sürücü kaynaklı olabilir mi acaba, önceki sürüm bir sürücüyü deneyin derim.