firatttrta

Çalışkan
Merhabalar. Başlıkta dediğim gibi ETS 2 bigisayarımdan yavaş yavaş silindi. Bir süre girmedim, sonra ilk girdiğimde 10 GB güncelleme vardı. Dedim sonra yaparım. 2. girişte 14 GB oldu, son girişte ise durduk yere 32 GB oldu. Oyun 32 GB zaten dosyalardan baktım tüm ETS 2 dosyası 100 MB civarında kaplıyordu. Sebebi nedir? Kaspersky Premium kullanıyorum, virüs yok ve cleaner tarzı hiçbir şey kullanmıyorum. Sadece Kaspersky'daki temizleme aracını kullanıyorum arada bir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ana klasörü kaldı Euro Trucks 2 SIM ama içinde sadece 100 MB kalmıştı neredeyse tüm dosyalar silinmişti.
base.scs, def.scs, core.scs dosyalarının kalıntısı var mı? Sadece .vdf dosyaları varsa ana dosyalar gitmiş demektir. ...\SteamLibrary\steamapps\ klasöründen appmanifest_227300.acf dosyasını kontrol edin. Bu dosya silindiyse veya boyutu 0 KB görünüyorsa Steam oyunu hiç yüklenmemiş gibi görür. "Euro Track Simulator 2" klasöründe profiles varsa kayıt dosyalarını alabilirsin. game.log.txt klasöründe de en son ne zaman güncellendiği yazar. ...\SteamLibrary\steamapps\downloading\227300 klasöründe 32 GB'lık dosya burada da olabilir.