Çözüldü ETS 2 MP para hilesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakano
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    ets 2 para
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hakano

Uzman
ETS 2 indirdim ve 2 saat süre yaptım. Truckers MP kurdum fakat ben Cheat Engine ile para seviye hilesi basıp güzel tır alsam, Truckers MP'de de o aynı tır geliyor mu? Hiç bilmiyorum tırları. Multiplayerde nasıl alacağım seçeceğim ve o tırları nasıl hızlandıracağım? 200 basan tırlar var galiba kodlama deniyormuş doğru mu biliyorum. O yöntem ile yapılıyormuş. Detaylı bir şekilde bilen varsa açıklarsa çok çok sevinirim.

Çözüm
İlk sorunuz için birkaç yer var ama en bilineni Duisburg - Calais yoludur. Yol iki şerit olduğu için çok fazla troll denk geliyor, aklınızda bulunsun.

İkinci sorunuz için de evet haklısınız ProMods oynamak için bütün harita DLC'lerine sahip olmanız gerekmekte aksi taktirde giremiyorsunuz.
Tamam sağ olun.

Tekrardan merhaba bir şey soracağım arkadaşım bugün ETS indirecek o da MP başlayacak benim kullandığım bir save dosyası var onu ona atsam aynı save dosyasını kullanabiliriz değil mi*

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…