Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hakano

Uzman
ETS 2 indirdim ve 2 saat süre yaptım. Truckers MP kurdum fakat ben Cheat Engine ile para seviye hilesi basıp güzel tır alsam, Truckers MP'de de o aynı tır geliyor mu? Hiç bilmiyorum tırları. Multiplayerde nasıl alacağım seçeceğim ve o tırları nasıl hızlandıracağım? 200 basan tırlar var galiba kodlama deniyormuş doğru mu biliyorum. O yöntem ile yapılıyormuş. Detaylı bir şekilde bilen varsa açıklarsa çok çok sevinirim.

Çözüm
İlk sorunuz için birkaç yer var ama en bilineni Duisburg - Calais yoludur. Yol iki şerit olduğu için çok fazla troll denk geliyor, aklınızda bulunsun.

İkinci sorunuz için de evet haklısınız ProMods oynamak için bütün harita DLC'lerine sahip olmanız gerekmekte aksi taktirde giremiyorsunuz.
Yanlış bilgi: kayıt dosyasında tırın motor değerini farklı tırın motor değeri girmek için başka tıra sahip olmaya gerek yoktur.
Öncelikle hile yapma bence kendi emeğinle kendi tırını alıp modifiye etmenin zevki çok ayrı. Kodlama yapman için kendi tırın haricinden başka tırınında olması gerekiyor.

ETS 2'nin kendisinde oynadığınız profiliniz hangisi ise onla giriyorsunuz zaten TruckersMP'nin ETS 2'den çevrimiçi olması ve fazladan araç modları haricinde bir farkı bulunmuyor. Cheat Engine kullanmanıza bile gerek yok. İnternetten para hileli bir save dosyası indirip onu da ETS 2 dosyalarının içine atarsanız o profille oynayabiliyorsunuz. İlk cümlemde açıklamasını yaptım sorunuza cevap vermedim ama tam olarak vermem gerekirse ETS 2'de hangi tırı alırsanız alın olduğu gibi TruckersMP'de de o tıra sahip oluyorsunuz.

ETS 2 indirdim ve 2 saat süre yaptım. Truckers MP kurdum fakat ben Cheat Engine ile para seviye hilesi basıp güzel tır alsam, Truckers MP'de de o aynı tır geliyor mu? Hiç bilmiyorum tırları. Multiplayerde nasıl alacağım seçeceğim ve o tırları nasıl hızlandıracağım? 200 basan tırlar var galiba kodlama deniyormuş doğru mu biliyorum. O yöntem ile yapılıyormuş. Detaylı bir şekilde bilen varsa açıklarsa çok çok sevinirim.
Tırlar gelir. Kodlama falan denemeyin bence.

Offline şekilde istediğin gibi bazı şeyleri değiştirebilirsin. Ancak multiplayer için cheat engine tarzı programları kullanamazsın.

Bu videodaki adımları izleyerek yapabilirsin. Şahsen kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor. Cheat Engine'i offline da açıp para hilesi yaparsanız sıkıntı olmaz ama online da açmayın.

Cheat Engine ile ugrasmak yerine .sii formatinda olan profil kaydindan duzenleme yapabiliyorsunuz. Onunla ugrasmak istemiyorsaniz, toolu bile var.

Multiplayerde nasıl alacağım seçeceğim ve o tırları nasıl hızlandıracağım? 200 basan tırlar var galiba kodlama deniyormuş doğru mu biliyorum. O yöntem ile yapılıyormuş. Detaylı bir şekilde bilen varsa açıklarsa çok çok sevinirim.
200 basan tirlar TMP'de yok. Hile ile yapiliyor onlar ve yasaklanirsiniz. En fazla tirinizi kodlama ile 730 beygir motor ve MAN Allison şanzıman ile hizli kalkis yapabiliyorsunuz. Zaten Arcade sunucusu haric gidebilecegin en fazla hiz Sim 1'de 110, Sim 2'de 150.

ETS 2'nin kendisinde oynadığınız profiliniz hangisi ise onunla giriyorsunuz zaten Truckers MP'nin ETS 2'den çevrimiçi olması ve fazladan araç modları haricinde bir farkı bulunmuyor. Cheat Engine kullanmanıza bile gerek yok. İnternetten para hileli bir save dosyası indirip onu da ETS 2 dosyalarının içine atarsanız o profille oynayabiliyorsunuz. İlk cümlemde açıklamasını yaptım sorunuza cevap vermedim ama tam olarak vermem gerekirse ETS 2'de hangi tırı alırsanız alın olduğu gibi Truckers MP'de de o tıra sahip oluyorsunuz.

Sağ olun bir de mesela yotuubede görüyorum çok kalabalık yollar oluyor arka arkaya konvoy yapıyorlar o yerler neresi tam olarak ETS de bir de ProMods için DLC'leri de satın almamız gerekiyor değil mi almazsak simulation 1 de falan oynayabiliyoruz diye biliyorum.

İlk sorunuz için birkaç yer var ama en bilineni Duisburg - Calais yoludur. Yol iki şerit olduğu için çok fazla troll denk geliyor, aklınızda bulunsun.

İkinci sorunuz için de evet haklısınız ProMods oynamak için bütün harita DLC'lerine sahip olmanız gerekmekte aksi taktirde giremiyorsunuz.

Çözüm
İlk sorunuz için birkaç yer var ama en bilineni duisburg - calais yoludur. Yol iki şerit olduğu için çok fazla troll denk geliyor, aklınızda bulunsun.

İkinci sorunuz için de evet haklısınız ProMods oynamak için bütün harita DLC'lerine sahip olmanız gerekmekte aksi takdirde giremiyorsunuz.

Peki internette save dosyası bulmak için DLC'siz 1.50 ETS 2 save dosyası mı yazmam gerek dlcliler var onları almadığım için giremiyorum değil mi o savelere bir de 1.45 DLC'siz 10 tır diyen videolar var sürümü uygun olmadığı için onları indirmemeliyim değil mi?