İki oyunu da açmaya çalışıyorum ilk açılış ekranında giriş yapıyorum fakat ana menüye bile gelmeden çöküyor. Eskiden böyle bir sıkıntım yoktu işlemci değiştirdikten sonra olmaya başladı. Herhangi bir hata da çıkmıyor.
Dostum burası Technopat değil. Evet yüklü.
Sistem özelliklerini de belirteyim mi bir de. Şaka gibi.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Hata raporunda sistem dosyalarında eksik çıkıyordu. CMD'den SFC /scannow komutu ile eksik dosyaları belirleyip DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth komutu ile dosyaları tamir ettim. Bu şekilde düzeldi.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Hata raporunda sistem dosyalarında eksik çıkıyordu. CMD'den SFC /scannow komutu ile eksik dosyaları belirleyip DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth komutu ile dosyaları tamir ettim. Bu şekilde düzeldi.
Merhabalar aynı sorun bende de mevcut nasıl çözdüğünüzü ince ayrıntılı anlatabilirmisiniz acaba bende 1 aydır her iki oyunada giriş yapamıyorum 30 saniye sonra hata vermeden kapanıyor.
Merhaba aynı sorun bende de mevcut nasıl çözdüğünüzü ince ayrıntılı anlatabilir misiniz acaba bende 1 aydır her iki oyunada giriş yapamıyorum 30 saniye sonra hata vermeden kapanıyor.